Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Deluxe Edition PS5

29,59

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Rainbow Six Extraction Toma Clancy je pucačina u prvom licu za jednog do tri igrača. Okupite svoj elitni tim Rainbow Six operatora kako biste lansirali upade u nepredvidive zone zadržavanja i otkrili misterije iza smrtonosne i neprestano razvijajuće se Aræenove vanzemaljske prijetnje. Znanje, suradnja i taktički pristup vaše su najbolje oružje.

Deluxe izdanje igre uključuje:

  • igra Rainbow Six Extraction.
  • DIGITALNI SADRŽAJ; Paket Noxious Touch uključuje uniformu i pokrivala za glavu Noxious Touch, isključivo za Alibi, univerzalni skin oružja Noxious Touch i Redeemer zajedno s privjeskom Jawbreaker i Guardian Angel.
  • DIGITALNI SADRŽAJ; Paket Obscura uključuje univerzalne skinove oružja Cephal Black i Cerulean, zajedno sa privjescima Redacted i Anagram.
  • DIGITALNI SADRŽAJ; REACT STRIKE PACK uključuje univerzalnu Spectrum uniformu, pokrivala za glavu i skin oružja, privjesak Lockjaw, 6 XP pojačivača za evente nakon lansiranja i 10% popusta u trgovini u igri.

* Svaka kopija igre omogućuje Vam da pozovete 2 Ubisoft prijatelja da se pridruže vašim online igrama i igraju u vašem timu tijekom razdoblja od 14 dana. Ponuda i datumi podložni su promjenama. Primjenjuju se ograničenja, uključujući dostupnost, tehnička ograničenja i ograničenja sadržaja. Značajke Buddy Pass-a mogu se razlikovati. Ova ponuda nije važeća tamo gdje je zabranjeno. Više informacija ovdje: https://ubi.li/BuddyPass