Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

One Piece: Odyssey PS5

61,71

Pridružite se ovom potpuno novom RPG-u s novim dizajnom likova i čudovišta kojega je izradio Eiichiro Oda, autor ONE PIECE. Igra je također nadopunjena prekrasnom glazbom Motoija Sakurabe, skladatelja dobro poznatog po svojim raznim doprinosima video igrama kao što su serije Dark Souls i Tales.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Slomljena Thousand Sunny… Razbacani članovi posade… Luffyjev slamnati šešir…
Tijekom njihovog putovanja, Slamnate šešire, predvođene Monkeyjem D. Luffyjem, proguta velika oluja na moru. Završe na tajanstvenom otoku punom prirode usred oluje i razdvoje se jedno od drugog. Posada kreće na novo pustolovno putovanje ispunjeno čudima bijesne prirode, moćnim neprijateljima i neobičnim susretima s otočkim stanovništvom. Radite zajedno s Luffyjem i njegovom posadom da ponovno isplovite!

Ključne značajke:

  • TAJANSTVENI OTOK: Luffy odluči izvidjeti otok kako bi se susreo sa svojim raštrkanim članovima posade. Nailaze na razne misteriozne ruševine i nikad prije viđena čudovišta. Iako su uzbuđeni što će zajedno istražiti otok, stvari ubrzo poprimaju neočekivani preokret. Otkrijte i doživite originalnu priču!
  • SLAMNATI ŠEŠIRI KAO JEDAN: Porazite nove neprijatelje, razotkrijte misterije i iskopajte cijelu avanturu sa svojim omiljenim slamnatim šeširima! Osim Luffyja, možete igrati kao Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie i Brook!
  • RPG SA JEDNOM DIJELOM: Doživite misije i tamnice s autentičnim ONE PIECE prizvukom. Uživajte u onome što volite kod RPG-ova, ali sa svojim omiljenim likovima i originalnim dodirom iz ONE PIECE svemira.