Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Demon’s Souls PS5

79,50

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Iz PlayStation Studiosa i Bluepoint Gamesa dolazi remake PlayStation klasika, Demon’s Souls ™. Potpuno obnovljen iz temelja i majstorski poboljšan, ovaj remake uvodi strahote maglom nabijene, mračne fantazijske zemlje posve novoj generaciji igrača. Oni koji su se već suočili s njezinim iskušenjima i nevoljama, još jednom mogu izazvati mrak zapanjujućom vizualnom kvalitetom i nevjerojatnim performansama.

 

U svojoj potrazi za moći, 12. kralj Boletarije, kralj Allant kanalizirao je drevne Umjetnosti duše, probudivši demona iz starog vremena, The Old One.
Sazivanjem The Old One, kopnom se prelila bezbojna magla oslobađajući košmarna bića koja su gladna ljudskih duša. Oni kojima je oduzeta duša, izgubili su razum – otišli su samo sa željom da napadnu zdrav razum koji je ostao.

Sada je Boletaria odsječena od vanjskog svijeta, a vitezovi koji se usude prodrijeti u duboku maglu kako bi oslobodili zemlju od teške nevolje, nikada se više ne vrate. Kao usamljeni ratnik koji se hrabro borio s maglom, morate se suočiti s najtežim izazovima da biste stekli titulu “Ubojica demona” i vratili The Old one u san.

 

Otkrijte gdje je putovanje započelo.

Doživite izvorni brutalni izazov, potpuno prepravljen od temelja. Sve predstavljeno u zadivljujućoj vizualnoj kvaliteti s poboljšanim performansama, ovo je svijet Boletarije kakav nikada prije niste vidjeli.

 

Postanite ubojica demona

Krenite u sjeverno kraljevstvo Boletaria – nekoć uspješnu vitešku zemlju, koja je sada okružena neizrecivim stvorenjima i proždrljivim demonima. Upoznajte neobične likove, neskrivene i izokrenute svijetom oko sebe, i razotkrijte uznemirujuću priču o Demon’s Souls.

 

Ovladajte vještinama čaranja i rata

Usavršite i njegujte svoje vještine u borbi – znajte kada treba gurati prema naprijed i kada si dati vremena, jer sa svakim propuštenim zamahom i neopreznom pogreškom riskirate gubitak duša koje ste toliko naporno sakupljali. Nagrade za ubojstvo najjačih neprijatelja su ogromne, a smrt ne znači kraj – to je samo još jedno stanje postojanja.

 

Suočite se s najvećim svjetskim ratnicima u žestokoj PVP borbi

Uz mrežne * invazije koje povećavaju opasnost od vaše potrage. Ili igrajte kooperativno pozivajući saveznike da pomognu u vašoj borbi protiv demona.