Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Monster Energy Supercross 6 PS5

62,20

Kao nikada prije, igra otvara svoja vrata igračima svih razina vještina. Novi vozači i iskusni igrači svi će pronaći ono što vole u Supercross 6. Zahvaljujući vrijednim savjetima novog trenera Jeremyja McGratha i lekcijama koje nudi Supercross akademija, pristupanje osnovama bit će lakše za novopridošlice, dok će iskusni igrači moći osloboditi svoj puni potencijal.

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

  • SLAVA I ZABAVA U SAVRŠENOJ RAVNOTEŽI: Natječite se protiv Tomca, Andersona, Stewarta i svih ostalih legendarnih vozača službenog prvenstva 2022., napredujte u svojoj karijeri i popnite se na ljestvici kako biste postali prvak. A kada trebate brzu dozu adrenalina, uključite se u utrke pucanja 1 na 1 u novom načinu Rhythm Attack ili izazovite svoje prijatelje u dvobojima na podijeljenom ekranu. Zatim se odmorite od pritiska natjecanja i istražite novi, masivni Supercross Park s 5 različitih područja za testiranje svojih vještina ili vraćanje savršenog stanja uz izazove vezane uz Rider Shape System.
  • VIŠE NEGO IKAD, TO JE VAŠE PUTOVANJE: Prilagodite svoja pomagala za vožnju kako biste prilagodili upravljanje, kočnice i gas te kalibrirajte sposobnosti vašeg vozača pomoću Stabla vještina kako biste personalizirali svoje iskustvo prema svojoj zamisli o zabavi. Zatim izrazite svoj stil stotinama prilagodbi za svog vozača i bicikl. Oslobodite svoju kreativnost s uređivačem za kacigu i hvaljenim uređivačem staza, dijelite online svoje dizajne i staze – na svim platformama – ili preuzmite onu koja vam se najviše sviđa!