Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Ride 5 – Day One Edition PS5

68,90

Po prvi put ikada, RIDE 5 je napravljen isključivo za PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, dovodeći igru na novu, zapanjujuću razinu realizma!

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

NEBO JE GRANICA

Zapravo, otišli smo i dalje. Samo nebo sada je slavlje realizma, s novim dinamičkim vremenskim uvjetima i volumetrijskim oblacima, koji će sada biti u interakciji sa stalno promjenjivim uvjetima osvjetljenja. Bicikli, staze, nebo: sve će učiniti da se osjećate kao da ste stvarno tamo.

 

GDJE JE KOTAČ, IMA I PUT

Sada svoju strast prema 2 kotača možete pretvoriti u pobjedu. Bez obzira na vašu početnu razinu vještine, naučite kako svladati igru s novim pomagalima za vožnju temeljenim na umjetnoj inteligenciji za kontrolu kočnica, skretanja, upravljanja, gasa kako biste usavršili svoj stil i oslobodili svoj puni potencijal!

 

STAVITE SVOJE IME NA KARTU

Tražite slavu i uspjeh? Testirajte se na uzbudljivim stazama i suočite se s vatrenim suparnicima vođeni našom naprednom umjetnom inteligencijom. Pridružite se lokalnim natjecanjima, posvećenim događajima, skupljajte kredite za nadogradnju svoje opreme i penjite se na ljestvici kako biste ostvarili svoje snove o slavi.

 

ZABAVA DOLAZI U RAZLIČITIM OBLICIMA

Bilo da se utrkujete iz zabave ili se natječete na višoj razini, RIDE 5 ima savršen izazov za vas. Testirajte svoju snagu u načinu izdržljivosti, pronađite protivnike diljem svijeta uz cross-play i udvostručite zabavu s dvobojima u načinu podijeljenog zaslona.

 

NAJBOLJA VOŽNJA IKAD

Više motocikala, više staza: Ride 5 sadrži najširu zbirku motocikala i zapanjujućih staza diljem svijeta, na stvarnim i originalnim lokacijama. Pronađite bicikl kakav ste oduvijek željeli i vozite ga!

 

STILSKA PRAVILA

Budite zapaženi svježim i originalnim izgledom! Stvorite jedinstvene livreje za svoj motocikl i odjeću za svog vozača pomoću moćnih grafičkih uređivača. A zatim podijelite svoje kreacije sa zajednicom, čak i na različitim platformama.