Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition PS5

28,10

U Assassin’s Creed® Valhalla vi ste Eivor, žestoki vikinški ratnik odgajan na pričama o bitci i slavi. Istražite tajanstveni i prekrasan otvoreni svijet smješten na brutalnoj pozadini mračnog doba Engleske. Uništite svoje neprijatelje, povećajte svoje naselje i izgradite svoju političku moć u potrazi za mjestom među bogovima u Valhalli.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Osim glavne igre, ovo Ragnarök izdanje sadrži Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, najambicioznije proširenje u povijesti Assassin’s Creeda. Prihvatite Eivorovu sudbinu kao Odina dok putujete u zadivljujuće carstvo nordijskih mitova.

NAPIŠITE SVOJU VIKINŠKU SAGU
Napredna RPG mehanika omogućuje vam da oblikujete rast vašeg karaktera i utječete na svijet oko sebe.

VISCERALNI BORBENI SUSTAV
Snažno oružje s dvostrukim oštricama kao što su sjekire, mačevi, pa čak i štitovi za ponovno proživljavanje nemilosrdnog stila borbe vikinških ratnika.

MRAČNO DOBA OTVORENOG SVIJET
Zaplovite sa surovih i tajanstvenih obala Norveške do prekrasnih, ali zastrašujućih kraljevstava Engleske i šire.

VODITE EPSKE RAIDOVE
Pokrenite masovne napade na saksonske trupe i tvrđave diljem Engleske kako biste svom narodu vratili bogatstvo i resurse.

DOBIJTE BOŽJE MOĆI
Upijajte nove sposobnosti onih koje ste pobijedili, promijenite oblik u gavrana za spektakularne atentate, pretvorite svoju kožu u magmu kako biste se zaštitili i još mnogo toga.

PUTOVANJE U SKANDINAVSKU MITOLOGIJU
Eivor mora prihvatiti njihovu sudbinu kao Odin i ući u mitsko carstvo patuljaka Svartalfheima, prekrasnog, ali neprijateljskog svijeta.