Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition PS5

48,97

Doživite priču o Basimu, lukavom uličnom lopovu s vizijama iz noćne more, koji traži odgovore i pravdu dok se kreće užurbanim ulicama Bagdada iz devetog stoljeća. Kroz tajanstvenu, drevnu organizaciju poznatu kao Skriveni, postat će smrtonosni glavni ubojica i promijeniti svoju sudbinu na načine koje nikada nije mogao ni zamisliti.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

ZNAČAJKE:

  • Otkrijte čvrsto osmišljeno akcijsko-avanturističko iskustvo vođeno pričom koje prati transformaciju prkosnog mladića u profinjenog majstora ubojicu.
  • Putovanje u Alamut, legendarni dom Assassina koji su postavili temelje Creeda u ovoj iskrenoj počasti igri koja je sve započela.
  • Doživite moderan pogled na ikonske značajke i način igre koji su definirali franšizu već 15 godina dok neprimjetno izvodite parkour kroz grad i potajno obarate mete s više instinktivnih ubojstava nego ikad prije.
  • Istražite nevjerojatno gust i živahan grad čiji stanovnici reagiraju na svaki vaš pokret i otkrijte tajne četiriju jedinstvenih četvrti dok putujete kroz Zlatno doba Bagdada.

Deluxe edition sadrži:

  • Deluxe izdanje: odjeća inspirirana princem Perzije, skin orla i konja, oružje i još mnogo toga!
  • Dodatni sadržaj**: digitalna umjetnička knjiga i digitalni soundtrack.