Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

WRC Generation PS5

37,03 (279,00 kn)

Razina realizma bez premca!

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Nikad prije igre nisu bile toliko blizu stvarnom svjetskom prvenstvu u reliju! Hvaljena od strane kritičara i profesionalaca, ovogodišnja WRC simulacija je pojačana brojnim poboljšanjima i optimizacijama koje je zahtijevala zajednica.

Kao i u stvarnom WRC-u, velika nova natjecateljska značajka, hibridni automobili, uključeni su u WRC Generations! Snažna mješavina električne energije i motora s izgaranjem daje igračima priliku da iskuse potpuno nove osjećaje vožnje, kako u smislu fizike tako i kroz potpuno izmijenjeni dizajn zvuka.

Prethodna vozila još uvijek se mogu pronaći u igri, čak i autentičnije prikazana nego ikad prije. Ukupno, nema manje od 37 legendarnih automobila, svaki pažljivo rekreiran sa svojim odgovarajućim mehaničkim karakteristikama.

Povrh 13 relija u sezoni 2022., igra uključuje 9 drugih lokacija za ukupno 22 različite zemlje i 165 brzih ispita – rekord za žanr! Pojavljuje se potpuno nova švedska ruta. To je jedini potpuno zasnježeni reli s fizikom još bliže stvarnim uvjetima.

WRC Generations je dotjeraniji i detaljniji od svojih prethodnika i obećava nebrojene sate igranja zahvaljujući potpuno novim modovima igre i novim načinima da podijelite svoju strast online!

Značajke:

  • Način karijere omogućuje igračima da odrede vlastitu povijest, upravljajući svakim aspektom svog tima i vodeći ih do uspjeha. Novi način upravljanja automobilima na hibridni pogon bit će uključen u stablo vještina.
  • U Liga modu igrači se mogu suprotstaviti u istoj kategoriji u dnevnim i tjednim izazovima u pokušaju da se popnu na vrh ljestvice.
  • Sa sustavom Teams, igrači se mogu pridružiti timu ili stvoriti vlastiti, podižući standard visoko u svakom izazovu.
  • Livery editor omogućuje igračima da prilagode svoje automobile raznim završnim obradama i naljepnicama. U WRC Generations, igrači sada mogu dijeliti svoje kreacije jedni s drugima!
  • Igrači mogu sudjelovati u trening utrkama na podijeljenom ekranu ili online te uživati ​​u stvarnom iskustvu s prijateljem u načinu rada Suvozač.