Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Thymesia Ps5

27,74

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Nekada uspješno Kraljevstvo Hermesa palo je u doba nesreće.

Viđena kao odgovor na sve bolesti kraljevstva, alkemija je postala naširoko korištena praksa diljem zemlje, a stanovnici su je primali u svoje domove, koristeći je za poboljšanje i liječenje kako su smatrali prikladnim. Kad je cijena alkemije postala previsoka, poduzeti su pokušaji da se zaustavi njezina uporaba, svaki jednako neuspješni kao i prethodni, s katastrofalnim posljedicama koje su se osjećale u cijelom kraljevstvu. U roku od nekoliko dana, kraljevstvo je palo u kaos, zaražena čudovišta šetaju krvavim ulicama, a svaka nada u izlječenje je izgubljena.

Corvus je posljednja nada kraljevstva, a sudbina Hermesa počiva u njegovim pernatim rukama. Istina je duboko zakopana u sjećanjima koja je Corvus ostavio razasutim po svijetu koji kažnjava, i samo skupljanjem tih izgubljenih sjećanja može se spasiti kraljevstvo, ali svaki put kad ponovno zaroni, pokušavajući sastaviti istinu, sve što pronalazi su nove tajne .

Ključne značajke:

  • Iskoristite kugu: otmite oružje kuge od jezivih šefova i strašnih neprijatelja, vitlajući njime kao smrtonosnim oružjem. Dati neprijateljima okus vlastitog lijeka bit će jedini način da preživite užase koji vrebaju u sjenama nekada uspješnog kraljevstva
  • Zagrlite gavrana: prebacite se u svoj oblik gavrana tijekom bitke, bacajte perje poput bodeža da prekinete napade svojih neprijatelja i izvodite pogubljenja brzinom grabljivca.
  • Borite se svojim putem: Nadogradite i modificirajte Corvusove osnovne pokrete i kužna oružja, izgradite vlastiti stil igre i pripremite se za izazove koji vas očekuju na svoj jedinstveni način.
  • Nemilosrdni neprijatelji: iskvareni kugom i mutirani u čudovišta, neprijatelji su uvrnuti i nevjerojatno neprijateljski raspoloženi, izazivajući vaše sposobnosti na svakom koraku.
  • Razbijena sjećanja: Spojite Corvusovu prošlost dok uronite u njegova sjećanja, pokušavajući otkriti istinu skrivenu u prošlosti.