Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

The Medium Ps5

39,68

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

The Medium je psihološki horor iz trećeg lica s patentiranom glumom u dvije stvarnosti istovremeno i glazbenom pratnjom koju su komponirali Arkadiusz Reikowski i Akira Yamaoka. Otkrijte mračnu tajnu koju samo vi možete riješiti. Otputovat ćete u udaljeno komunističko ljetovalište u Poljskoj i otkriti neugodne tajne sa svojim jedinstvenim psihičkim sposobnostima. Riješit ćete zagonetke temeljene na obje stvarnosti, preživjeti susrete sa zlonamjernim duhovima i istražiti dvije dimenzije istovremeno.

Postanite medij

Oživjet ćete vlastite psihološke sposobnosti, koje dolaze samo nadarenima, putuju između stvarnosti i izlaskom iz tijela pregledavaju mjesta na kojima tijelo ne može.

Pogledajte što je skriveno

Bit ćete uronjeni duboko u zrelu priču u kojoj nema crno -bijelog morala, ali ima mnogo skrivenih strana.

Igrajte se u dva svijeta istodobno

Neovisna igra omogućuje vam istodobno sudjelovanje u dvije stvarnosti. Interakcijom među njima riješit ćete zagonetke, otvoriti nove puteve i probuditi sjećanja na drevne događaje.

Uđite u mračnu stvarnost inspiriranu djelima Beksińskog

Medijev svijet duhova mračno je ogledalo naše stvarnosti, mračno i neugodno mjesto na kojem se oblikuju naši nekažnjeni postupci, zli porivi i odvratne tajne. U stvaranju svijeta autori su bili inspirirani djelima poljskog distopijskog nadrealističkog slikara Zdzisława Beksińskog, koji je međunarodno poznat po svojim jedinstveno jezivim, trenutno prepoznatljivim slikama.

Glazba Yamaoke i Reikowskog

Glazba Akire Yamaoke i Arkadiusza Reikowskog pomaže u stvaranju jezive i sumorne atmosfere. Yamaoka-san je legendarni japanski skladatelj poznat po svom radu na seriji Silent Hill, dok je Reikowski nominirani za holivudsku nagradu za glazbu i medije koji je radio na poznatim horor predstavama poput Blair Witch, Layers of Fear i Observer.