Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

The Crew: Motorfest Special Day1 Edition PS5

69,20

Dobrodošli na Motorfest! Ovaj cjelogodišnji festival omogućit će vam da uživate u najboljim iskustvima koje kultura automobila može ponuditi.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Glavne značajke:

  • ISTRAŽITE ŽIVAHNI HAVAJSKI OTVORENI SVIJET: Crew Motorfest smjestio se na jedno od najljepših mjesta na svijetu: otok O’ahu na Havajima. Pridružite se brzim uličnim utrkama kroz užurbani grad Honolulu, testirajte svoje vještine off-road na pepeljastim padinama vulkana ili savladajte savršenu krivinu na stazama.
  • SLAVITE SVE ASPEKTE KULTURE AUTOMOBILA: Uživajte u raznim uzbudljivim aktivnostima vožnje i odaberite kako se želite zabaviti sa svojim automobilima! Otkrijte popise za reprodukciju i zaronite u tematske kampanje koje će vas uroniti u najuzbudljivije svemire kulture automobila, uključujući američke mišiće, ulične utrke u japanskom stilu i legendarne strojeve iz prošlosti!
  • SKUPLJAJTE NAJLEGENDARNIJE AUTOMOBILE: Natječite se u intenzivnim vozačkim utrkama, pokažite vlastiti stil, skupljajte najlegendarnije automobile i još mnogo toga! Svladajte svaki vozački izazov i popunite svoju kolekciju najlegendarnijim vozilima ikada stvorenim.