Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Scars Above PS5

23,99

Scars Above izazovna je znanstveno-fantastična akcijska pustolovna pucačina u trećem licu koja kombinira nagrađujući osjećaj svladavanja poteškoća s uvjerljivom i zamršenom pričom, smještenom u tajanstveni izvanzemaljski svijet za istraživanje.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Neke stvari nisu bile suđene da budu otkrivene…

Kolosalna i zagonetna izvanzemaljska struktura pojavljuje se u Zemljinoj orbiti i zapanjuje cijeli svijet; čovječanstvo ga naziva ‘Metahedron’. Sentient Contact Assessment and Response tim (SCAR) – koji se sastoji od znanstvenika i inženjera – poslan je da istraži.

Stvari ne idu kako je planirano i Metahedron vuče tim preko svemira na misteriozni izvansolarni planet. Ulazite u ulogu dr. Kate Ward – članice SCAR-a – koja se budi omamljena, sama u čudnom, neprijateljskom okruženju. Odlučni preživjeti, krenuli ste pronaći svoju posadu i razotkriti misterij iza onoga što se dogodilo.

Značajke:

  • OPSTANI PROTIV SVIH IZGLEDA: Kate je astronautkinja i znanstvenica – ne vojnik – ali je snalažljiva i odlučna učiniti sve kako bi preživjela. Koristite kombinaciju oružja na daljinu, uređaja, potrošnog materijala i napada u gužvi, morate upravljati izdržljivošću dok trčite, izbjegavajte, iskorištavajte slabe točke i otkrijte učinkovite taktike da porazite svoje neprijatelje. Kombinirajte različite elementarne napade kako biste nadmašili izglede i probili se kroz inače neprolazne prepreke. Izradite različite predmete i naprave koji će vam pomoći protiv bezbrojnih prijetnji na ovom egzoplanetu.
  • ISTRAŽITE TAJANSTVENI EGZOPLANET: Uronite u pažljivo osmišljenu avanturu, nadahnutu klasicima znanstvene fantastike. Istražite vanzemaljski svijet pun bezbrojnih prijetnji, prekrasnih krajolika i ruševina koje nagovještavaju drevnu – ali naprednu – civilizaciju koja je nekako nestala. Putujte kroz različite biome, kao što su močvarna područja, ledene pustoši, podzemne špilje i vanzemaljska postrojenja – svi sa svojim skupom izazova, neprijatelja, tajni i opasnosti za okoliš.
  • KRENITE NA ISTRAŽIVAČKO PUTOVANJE: Kate je znanstvenica do srži i koristit ćete se tom znanstvenom ekspertizom za izvlačenje informacija iz svoje okoline skeniranjem artefakata, materijala i stvorenja kako biste saznali o njihovim značajkama, svojstvima i slabostima. Dok istražujete svoje okruženje, provest ćete analizu i steći znanje koje će vam omogućiti izradu novih naprava, oružja i otključavanje sposobnosti u stablima ksenobiologije i inženjerstva.
  • UZBUDLJIVE BORBE ŠEFOVA: Jezivi dizajni neprijatelja – s različitim strategijama i taktikama – održavat će susrete svježima, tjerajući vas da pronađete kreativne načine da ih porazite.