Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Aliens: Fireteam Elite PS5

33,05

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Smješten u kultni Alien univerzum, Aliens: Fireteam Elite je kooperativna survival pucačina u trećem licu koja baca vaš borbeni odred prekaljenih marinaca usred očajničke borbe za obuzdavanje rastuće prijetnje Xenomorphova.

Suočite se s valovima zastrašujućih Xenomorph i Weyland-Yutani Synthetic neprijatelja uz još dva igrača ili AI suigrača, dok se vi i vaša ekipa očajnički probijate kroz četiri jedinstvene kampanje koje uvode nove priče u Alien univerzum. Stvorite i prilagodite svog vlastitog Kolonijalnog Marinca, odabirući iz široke palete klasa, oružja, opreme i pogodnosti, koristeći svaku šansu za preživljavanje u ovoj žestokoj pucačini.

ULTIMATIVNI LOV: Odigrajte ključnu ulogu u epskim događajima koji se zbivaju 23 godine nakon originalne Alien trilogije kao Kolonijalni Marinac smješten na brodu UAS Endeavour u borbi protiv zastrašujućih Xenomorph prijetnji. Zapanjujući vizualni predmeti, kultni neprijatelji, realistična okruženja, moćno oružje, futuristička oprema i jeziva zvučna kulisa, kombinirani s novim pričama u nizu ponovljivih kampanja, proširuju narativ filmskih hitova.

PREŽIVITE KOŠNICU: Suočite se s gotovo nepoštenim izazovima protiv preko 20 vrsta neprijatelja, uključujući 11 različitih Xenomorpha, na evolucijskoj ljestvici od Facehuggersa do Pretorijanaca. Svaki od njih dizajniran je sa svojom posebnom vrstom inteligencije i manevrima zasjede, nadmudrivanja i uništavanja izloženih marinaca. Koristite zaklon i ovladajte timskim taktikama kako biste preživjeli izvanzemaljske prijetnje dok jurišaju na vaš odred sa svih strana, iz svakog kuta, probijaju se kroz vrata i otvore, nadiru iz zidova i sa stropova te napadaju iz tame neviđenom žestinom.

PRILAGODITE SVOJ ODRED: Odaberite jednu od pet jedinstvenih klasa – Topnik, Rušilac, Tehničar, Liječnik i Izviđač – svaka stiže sa svojim posebnim sposobnostima i prednostima. Upotrijebite opsežni arsenal od 30+ oružja i 70+ modova / dodataka u svojim naporima da iskorijenite tuđinsku prijetnju. Inovativni Perk Board mijenja i poboljšava vaše sposobnosti, dok jedinstveni sustav Challenge Card mijenja pristup svakoj misiji kampanje, nudeći novo iskustvo sa svakim igranjem.