Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Need for Speed Unbound PS5

19,99

Počnite od dna, utrkujte se do vrha u najnovijem unosu u kultnoj franšizi Need for Speed
S odvojenim kampanjama za jednog i više igrača, ovo najnovije izdanje franšize Need for Speed ​​tvrtke Criterion Games donosi sate električne trkaće akcije koja diže adrenalin. Utrkujte se s vremenom, nadmudrite policajce i sudjelujte u tjednim kvalifikacijama kako biste došli do The Granda, krajnjeg izazova uličnih utrka u Lakeshoreu.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Napunite svoju garažu s precizno podešenim, prilagođenim automobilima i osvijetlite ulice svojim stilom, ekskluzivnim krojevima i živopisnom globalnom zvučnom podlogom koja se pojavljuje u svakom kutku svijeta.

Utrka do vrha

  • Utrkujte se s vremenom, nadmudrite policajce i sudjelujte u tjednim kvalifikacijama kako biste stigli do ultimativne ulične utrke Lakeshore. Budite brzi i budite primijećeni.

Svijet je vaše platno

  • Grafiti oživljavaju u igri Need for Speed ​​Unbound s potpuno novim vizualnim stilom koji spaja elemente najsvježije ulične umjetnosti s najrealističnijim automobilima u povijesti NFS-a.

Ulične utrke

  • Što se više utrkujete, to više stvarate potjeru. Dok policajci vrše pritisak, vi morate donositi taktičke odluke koristeći nove mehanike bijega kako biste preuzeli kontrolu nad potjerom.