Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Lawn Mowing Simulator – Landmark Edition PS5

27,74

Doživite ljepotu i detalje košnje velikog britanskog sela u Lawn Mowing Simulatoru, jedinom simulatoru koji vam omogućuje da vozite autentičnu i ekspanzivnu listu licenciranih kosilica za travu iz stvarnog svijeta prestižnih proizvođača; Toro, SCAG i STIGA dok upravljate svojim poslom.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

 

 • FIZIČKI AUTENTIČNO ISKUSTVO KOŠNJE TRAVNJAKA: Izvršite provjere na terenu, postavite visinu noža i izmjerite opterećenje motora dok ispunjavate niz ugovora u modu karijere, slobodnom modu ili modu izazova. Unaprijedite svoju košnju s nekoliko priključaka od trakastih valjaka, kompleta za malčiranje, sakupljača trave, uređaja za recikliranje, mlatilica i više.
 • PREKRASNO BRITANSKO SELO: Simulator košnje travnjaka smješten je u prelijepi britanski seoski gradić. Užurbane stambene ulice, prostrano dvorsko imanje, neobično zelenilo vikendica i velika konjička polja samo su neka od mjesta koja čekaju vaše noževe za košnju.
 • LICENCIRANI PROIZVOĐAČI KOSILICA IZ STVARNOG SVIJETA: Toro, SCAG i STIGA prvi simulator košnje travnjaka sa svojim strojevima iz stvarnog svijeta koji su mukotrpno vizualno i fizički rekreirani. U osnovnoj igri dostupno je 12 kosilica.
 • TOČNO I PAŽLJIVO UPRAVLJANJE POSLOVOM: Izgradite vlastitu tvrtku za njegu travnjaka iz temelja. Kupite i nadogradite svoje sjedište, zaposlite zaposlenike, kupite oglašavanje i uravnotežite knjige dok rastete i širite svoje poslovanje.

FIZIČKO IZDANJE UKLJUČUJE 2 DLC-a:

 

ANTIC BRITAIN DLC:

S DLC-om Ancient Britain, moći ćete istraživati ​​suštinski britanske ruševine dok mirno kosite travnjake ovih mjesta.

Otkrijte četiri potpuno nove lokacije:

 • Kraljevsko kamenje: Ovdje ćete pronaći prilično otkačeno mjesto, s dva kamena kruga – o njihovom povijesnom značaju i dalje se raspravlja, ali jedno je sigurno, dobro bi im došlo pospremanje! Pomoću alata koji su vam na raspolaganju i novih trimera za strune vaš je zadatak obići ove drevne ruševine i pažljivo ih pospremiti.
 • Druid’s Tor: skriveni u tihoj dolini leže ovi drevni megaliti, zaboravljeni od modernog svijeta. Dajte svoj doprinos u oživljavanju ove stranice!
 • The Ancient Aurochs: Jedna od najstarijih gostionica u Britaniji, čini se da je ovo šarmantno okruženje savršeno mjesto za provesti dan u košnji.
 • Brdo Aurochs: Fascinantno mjesto koje je dom brončanodobne poljske slike. Postavljen na strmoj padini sa zamršenim reznim uzorkom oko slike, ovo može biti vaš najteži zadatak dosad. Svakako idite polako jer će svaka šteta nanesena ovom povijesnom mjestu biti kažnjena velikom novčanom kaznom.

 

DINO SAFARI DLC:

Dino Safari je prvi put otvorio svoja vrata 1994. godine kako bi iskoristio opsjednutost svim prapovijesnim stvarima, a s ponosom je i danas jak. Ovo omiljeno lokalno mjesto jedna je od glavnih turističkih atrakcija ovog područja, prenosi djecu i odrasle podjednako u prošla vremena oko svog ponosnog središnjeg vulkana. Četiri su glavne zone koje sadrže osam dinosaura čije je zemljište potrebno održavati… ako ste dovoljno hrabri!

 • T-Rex Paddock: ozloglašeni Tyrannosaurus Rex mnogima je omiljeni dinosaur, a možete pratiti njegove otiske u T-Rex Paddocku. Pažljivo obrežite ove otiske kako bi bili vidljivi i netaknuti za goste Dino Safarija!
 • Cretaceous Canyon: Cretaceous Canyon se naziva domom ne samo jedinstvenih arhaičnih stvorenja, već i Cretaceous Caféa u parku, gdje svi uzrasti mogu uživati ​​u zalogaju. Nažalost, neki od manira gostiju također se mogu opisati kao arhaični – tako da ćete se morati pobrinuti da prostor održite u vrhunskoj formi i ugovorima o rezanju i smeću.
 • Herbivore Valley: Krda nježnih divova ‘lutaju’ kroz Herbivore Valley – a gosti Dino Safarija često uživaju u sjenovitom sjedalu pod Brachiosaurusom ili na pikniku s Parasaurolophusom. Najmlađi posjetitelji Dino Safarija također mogu koristiti igralište u Dolini herbivora, stoga je važno da ovo područje ostane što čistije i urednije.
 • Nastamba za grabljivice: Slijedite vijugavu stazu kroz gusto grmlje do nastambe za grabljivice; vjerojatno najopasnija od svih Dino Safari zona. Pobrinite se da čak i najokamenjeniji gosti zastanu na sekundu kako bi se divili netaknutom okruženju prije nego što nastave bijeg od Velociraptora koji ga tamo žive.