Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

28,10

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Jack Holmes: Master of Puppets je horor igra preživljavanja u prvom licu u kojoj različite situacije i stvorenja iz noćne more čekaju da testiraju vašu izdržljivost. Dok istražujete eksperimente ludog uma, vaš vlastiti život je u opasnosti. Skupljajte resurse, štedite streljivo i pokušajte zadržati hladnokrvnost usred noćnih mora!

Nakon što dugo nije pronašao posao, Jack je prisiljen pridružiti se obiteljskom poslu koji nije volio od djetinjstva. Njegov prvi istražni slučaj odmah se pretvara u najgoru noćnu moru njegova života. Preuzmite cipele Jacka Holmesa dok je prisiljen boriti se sa živim lutkama, poludjelim robotima i drugim zastrašujućim stvorenjima! Lokacije uključuju kuću u kojoj su nekoć eksperimentirali s djecom, rudnik pun paukova i zabavni park u kojem će vam trebati sve vaše vještine da preživite. Municije i pribora za prvu pomoć nema u ovoj avanturi, pa ćete morati sve pažljivo rasporediti ako želite stići do kraja…

Svaki neprijatelj ima vlastiti obrazac napada i mehaniku, a svaka lokacija ima zastrašujuće šefove. Ovdje ne možete pobjeći niti se sakriti od bilo koga i bilo čega! Možete istraživati ​​mračne i zastrašujuće lokacije vlastitim tempom. Pogledaj iza svakog ugla da vidiš možeš li pronaći još streljiva ili paketa za iscjeljivanje!

Sa spektakularnom Unreal Engine 4 grafikom i uzbudljivim igranjem u prvom licu, Jack Holmes: Master of Puppets je klasična survival horor igra koja će zajamčeno testirati živce ljubitelja žanra. Hoćete li moći preživjeti noćnu moru?

Datum izlaska:10.05.2024.