Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Ikai Ps5

34,38

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Glasine su se proširile i među najskeptičnijim seljanima, ustupajući mjesto strahu i histeriji. Ovoga puta nije samo stvar ogovaranja. Krvlju umrljano lišće ukazuje na to da se zla stvorenja sve više približavaju ljudima. Vjeruje se da se u podzemnom svijetu pojavio novi demon. Njegova je volja prijeći vrata u naš svijet čim pronađe ono što traži. Takva situacija zahtijeva da svećenik krene u selo, ostavljajući svetište pod kontrolom svoje nećakinje, svećenice.

Strah gomile nije stigao do svetišta daleko u planinama, gdje svećenica, Naoko, radi kao i obično, previše zauzeta da bi se brinula. Meteći i meteći, vrijeme prolazi, sa svećenikom ili bez njega. Ne pridajući veliku važnost ovoj vrsti priča o demonima i duhovima koje pripisuje uplašenoj djeci, Naoko napušta svetište kako bi stigla do rijeke prije nego što padne mrak. Čini se da se strahovi seljana oblikuju u sumornoj šumi. Ona nastavlja hodati, sve napetija, sve dok se njezine sumnje ne rasprše; ali ne i njezini strahovi.

Ubrzo gubi svijest o duši i tijelu i pada na tlo; gotovo mrtva, skoro živa. Zvono svetišta vrišti u pomoć, ali to više nije sveto mjesto. Svi bogovi su otišli, ustupivši mjesto čudovištima, duhovima i duhovima.