Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Horror Tales: The Wine Ps5

27,74 (209,01 kn)

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Istražite izmišljeni mediteranski otok nakon pandemije i suočite se sa svojim strahovima! Uronite u naizgled napušteni grad i borite se da pronađete dragocjenu bocu crnog vina Banydebosc kako biste izliječili svoje najmilije. Ali budite svjesni; tvoj Nemesis te promatra.

  • Mediteranski horor: Istražite napušteni glavni grad zadivljujućeg arhipelaga. Neka vas ne zavara blagi morski povjetarac, pogled na Mediteran ili utješno ljetno sunce. Kako je pandemija đavolje groznice poharala grad, napustili su ga svi, a sada tamo čekaju samo strašne noćne more.
  • Preživite svog Nemesisa: Netko vas nemilosrdno proganja. Patite i mučite se dok pokušavate pobjeći od susreta s ovim čudnim stalkerom koji je opsjednut vama.
  • Intenzivni izazovi: rješavajte zagonetke okoliša, fizičke zagonetke i druge slične izazove u međusobno povezanom okomitom svijetu. Čak i za vrijeme potjere i lova.
  • Pristupačnost i način rada za fotografije: Prilagodite preko 20 postavki pristupačnosti kako biste sebi stvorili prilagođeno iskustvo. Koristite način rada za fotografiranje da napravite savršene snimke i otključate mnoge tajne.