Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Horizon: Forbidden West PS5

63,99

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Pridružite se Aloy dok otkriva Forbidden West – veličanstvenu, ali opasnu granicu koja skriva tajanstvene nove prijetnje.

Istražujte daleke zemlje, borite se protiv većih i jačih strojeva koji izazivaju strahopoštovanje i nailazite na zadivljujuća nova plemena dok se vraćate u daleku budućnost, postapokaliptični svijet Horizonta.

Zemlja umire. Zlobne oluje i nezaustavljiva havarija pustoše razbacane ostatke čovječanstva, dok se strašni novi strojevi probijaju njihovim granicama. Život na Zemlji ide prema novom izumiranju, a nitko ne zna zašto.

Na Aloyu je da otkrije tajne koje stoje iza ovih prijetnji i da uspostavi red i ravnotežu u svijetu. Usput se mora ponovno sastati sa starim prijateljima, sklopiti saveze s zaraćenim novim frakcijama i razotkriti naslijeđe drevne prošlosti – sve vrijeme pokušavajući ostati korak ispred naizgled nepobjedivog novog neprijatelja.

Epska akcijska/RPG avantura:

  • Hrabri ekspanzivni otvoreni svijet – otkrijte daleke zemlje, nove neprijatelje, bogate kulture i upečatljive likove.
  • Veličanstvena granica – istražite bujne šume, potonule gradove i visoke planine daleke budućnosti Amerike.
  • Suočite se s novim opasnostima – upustite se u strateške bitke protiv ogromnih strojeva i ljudskih neprijatelja koristeći oružje, opremu i zamke izrađene od spašenih dijelova.
  • Razotkrijte zapanjujuće misterije – otkrijte tajnu iza neizbježnog kolapsa Zemlje i otključajte skriveno poglavlje u drevnoj prošlosti … ono koje će Aloy zauvijek promijeniti.