Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Fifa 22 Ps5

52,96

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Football ™, EA SPORTS ™ FIFA 22 na PlayStationu 5 i Xbox Series X | S pomiču igru ​​naprijed s revolucionarnom HyperMotion tehnologijom igranja nove generacije koja podiže svaki trenutak na terenu. HyperMotion integrira napredne mocap podatke cijelog tima i strojno učenje kako bi pojačao igranje u svakom meču u FIFA-i 22, iskorištavajući snagu sljedećih generacija konzola kako bi pružio najrealnije, najreaktivnije i najtekuće iskustvo igranja koje smo ikad izgradili. FIFA 22 donosi novu sezonu inovacija u svim načinima igre; uživajte u više dosljednosti između postova s ​​golmanskim prepisivanjem koje donosi više smirenja na najvažnijoj poziciji na terenu, živite svoje nogometne snove dok stvarate i upravljate svojim prilagođenim klubom u slavu u načinu karijere, nagrađujte za svoj njuh preuređenim igranjem u VOLTA FOOTBALLU, pozdravite nezaboravne igrače nogometa kao FIFA Ultimate Team ™ Heroes, i osjetite atmosferu svoje sljedeće velike utakmice uz najdublje iskustvo susreta ikad viđeno u EA SPORTS FIFA.

TEHNOLOGIJA HYPERMOTION GAMEPLAY

Potpuno novo za EA SPORTS FIFA i na sljedećim generacijama konzola, HyperMotion po prvi puta kombinira dvije tehnologije, revolucionarno nogometno igranje:

Napredno hvatanje utakmica 11v11: Odjeća Xsens omogućuju snimanje pokreta 22 profesionalna nogometaša koji prvi put igraju visokim intenzitetom. Ova količina bez presedana visokokvalitetnih podataka o kretanju stvarnog čovjeka osnažuje kako se i pojedinci i timovi kreću po FIFA-i 22.

Strojno učenje: Naš vrhunski i zaštićeni algoritam strojnog učenja uči iz preko 8,7 milijuna okvira naprednog hvatanja utakmica, a zatim u stvarnom vremenu piše nove animacije kako bi stvorio organski nogometni realizam u raznim interakcijama na terenu.

Rezultat je realističnije, brže i fluidnije iskustvo igranja u svakom meču u svakom načinu FIFA-e 22 na konzolama sljedeće generacije:

Temeljni skok naprijed, Xsens Suits korišteni su za snimanje podataka od svih 22 igrača koji prvi put igraju visokim intenzitetom. Podaci prikupljeni svakim dodirom, priborom, sprintom i dvobojem rezultiraju najvećim osvježavanjem animacije u povijesti FIFA-e, s dodanih 4000+ novih animacija – više od tri puta više nego u FIFA-i 21 – podižući nogometni intenzitet, odziv i tjelesnost svakog igrača u igri za otključavanje najrealnijeg pokreta u povijesti EA SPORTS FIFA-e.

ML – protok

Naš algoritam strojnog učenja ponovno otkriva kako animacije rade u sportskim video igrama, pružajući veću fluidnost i vizualni realizam nego ikad prije. Učeći iz više od 8,7 milijuna sličica iz Advanced 11v11 Match Capture, algoritam ML – Flow u stvarnom vremenu piše nove animacije, omogućujući igračima da bolje prilagode svoj korak i ritam trčanja pri pristupu lopti kako bi je lakše kontrolirali ili udarali.

Taktički A.I.

Vođen snagom nove generacije konzola, Tactical A.I. stvara dublju inteligenciju kod svih 22 igrača; dajući svakom pojedinom nogometašu mogućnost da bolje razumije formacije i pokrete svojih suigrača i protivnika kako bi stvorio novu razinu taktičkog realizma. U napadu igrači sada mogu donijeti do 6 puta više odluka u sekundi, što rezultira boljom sviješću o njihovoj okolini, pametnijim trčanjem u igri i bržom reakcijom na izgubljene lopte. Prepisani obrambeni AI znači da timovi sada djeluju više kao cjelina, zadržavajući oblik za kretanje po terenu i pokrivanje praznog prostora.

Kinetičke zračne bitke

Poboljšana tehnologija interakcije s dva igrača sinkronizira animacije igrača, stvarajući veći realizam i odziv dok skaču u borbi za loptu. Pogledajte kako se branitelji i napadači guraju, povlače i zbijaju dok se uspinju u susret ubačajima, odobrenjima i dugim dodavanjima, povećavajući kvalitetu u situacijama glavom i stvarajući čistije ishode dok se igrači bore biti prvi do lopte.

Kontrola lopte

Zahvaljujući osvježavanju animacije, upravljanje loptom u FIFA-i 22 prirodnije je i fluidnije nego ikad prije. Dulje animacije dodirom omogućuju bolju kontrolu zračnih kuglica, veću spretnost pri hvatanju lopti i više snage u zaštitnim situacijama kako bi vam pružili nove načine za naprijed u napadu.

Humanizacija igrača

Pokreće Advanced 11v11 Match Capture, nove animacije igrača izvan lopte i ambijentalno ponašanje pomažu oživjeti likove na terenu. Pogledajte protivnike kako razgovaraju, usmjeravaju i usmjeravaju jedni druge na temelju radnje, zajedno s ažuriranom lokomocijom temeljenom na intenzitetu koja odgovara hitnosti igrača kako bi FIFA postala realnija i impresivnija nego ikad.