Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

EA Sports FC 24 PS5

39,99

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

  • EA SPORTS FC 24 nova je era za The World’s Game: 19 000+ potpuno licenciranih igrača, 700+ timova i 30+ liga igraju zajedno u najautentičnijem nogometnom iskustvu ikada stvorenom.
  • Osjećajte se bliže igri uz tri vrhunske tehnologije koje pokreću realizam bez premca u svakoj utakmici: HyperMotionV, PlayStyles optimiziran od strane Opte i revolucionirani Frostbite Engine.
  • HyperMotionV bilježi igru ​​dok se doista igra, koristeći volumetrijske podatke iz više od 180 profesionalnih muških i ženskih mečeva kako bi se osiguralo da kretanje u igri točno odražava stvarnu akciju na terenu.
  • PlayStyles dimenzionizira sportaše, tumačeći podatke iz Opte i drugih izvora u prepoznatljive sposobnosti koje povećavaju realizam i individualnost svakog igrača. Revolucionirani Frostbite Engine donosi The World’s Game u realističnim detaljima, donoseći novu razinu uživljavanja u svaki meč.
  • Razvijte klupske legende i poboljšajte svoje igrače s potpuno novim Ultimate Team Evolutions i poželite dobrodošlicu nogometašicama na teren uz muškarce dok stvarate svoju XI iz snova. Napišite vlastitu priču u karijerama menadžera i igrača i pridružite se prijateljima na terenu uz unakrsnu igru ​​u klubovima i VOLTA FOOTBALL.