Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Dragons Dogma 2 Lenticular Edition PS5

69,10

Stanovnici ovoga svijeta Putnici, trgovci, vojnici i drugi ljudi obavljaju svoj svakodnevni život. Zaokupljeni vlastitim ciljevima i motivima, svi oni pokazuju različite emocije. Ponekad vas mogu dovesti do potrage prilazeći vam i tražeći uslugu.

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Kreni u svoju veliku avanturu, Arisen!

Dragon’s Dogma je narativni akcijski RPG serijal za jednog igrača koja izaziva igrače da odaberu vlastito iskustvo – od izgleda njihovog Arisena, njihovog poziva, njihove zabave, načina na koji pristupiti različitim situacijama i više.

Sada, u ovom dugo očekivanom nastavku, čeka vas duboki, istraživi fantastični svijet Dragon’s Dogma 2.

Na vašem putovanju pridružit će vam se Pijuni, tajanstvena bića s drugog svijeta, u toliko jedinstvenoj avanturi da ćete se osjećati kao da vas prate drugi igrači dok ste u vlastitoj avanturi. Svi ovi elementi dodatno su unaprijeđeni kroz tehnologiju fizike, umjetnu inteligenciju (AI) i najnoviju grafiku, kako bi se stvorio istinski impresivan svijet mašte u Dragon’s Dogma 2.

Akcija koja izaziva vašu kreativnost: Koristite mačeve, lukove i bacajte magije. Zvanja u Dragon’s Dogma 2 daju vam mogućnost da pristupite borbi onako kako želite. Družina u vašoj avanturi: Igrači mogu prilagoditi vlastitog glavnog pijuna, koji će uvijek pratiti vašeg Arisena.

Uđite u savez s do 2 dodatna pijuna drugih igrača putem mreže. Suočavanje s čudovištima u ovom svijetu: Izvan granica grada naići ćete na raznolika čudovišta koja obitavaju u zemljama. Morat ćete odlučiti hoćete li se upustiti u bitke ili pronaći alternative; stoga budite svjesni rasporeda svoje grupe, terena oko vas i čudovišta s kojima se suočavate.

 

Datum izlaska: 22.03.2024.