Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Dragon Ball Z: Kakarot PS5

17,99

Ponovno proživite priču o Gokuu i drugim Z borcima u DRAGON BALL Z: KAKAROT kao nikada prije!

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Osim epskih bitaka, doživite život u svijetu DRAGON BALL Z dok se borite, pecate, jedete i trenirate s Gokuom, Gohanom, Vegetom i drugima. Istražite nova područja i avanture dok napredujete kroz priču i stvorite snažne veze s drugim herojima iz svemira DRAGON BALL Z. Sve sa zadivljujućim vizualnim prikazima, fluidiziranim igranjem i bržim vremenom učitavanja zahvaljujući snazi konzole PlayStation 5.

Ključne značajke:

  • Ponovno proživite priču o DRAGON BALL Z, od dolaska Raditza do finalne borbe protiv Buua. Doživite epske događaje i lagane sporedne zadatke, uključujući dosad neviđene trenutke priče koji po prvi put odgovaraju na goruća pitanja DRAGON BALL priče!
  • Igrajte kroz legendarne DRAGON BALL Z bitke u razmjerima za razliku od bilo kojih drugih. Borite se na golemim bojnim poljima s razornim okruženjima i doživite epske bitke s šefovima protiv najpoznatijih neprijatelja (Raditz, Frieza, Cell, Buu itd…). Povećajte svoju razinu snage kroz RPG mehaniku i prihvatite izazov!
  • Nemojte se boriti samo kao Z Fighters. Živi kao oni! Ribajte, letite, jedite, trenirajte i borite se kroz sage o DRAGON BALL Z, sklapajući prijateljstva i gradeći odnose s velikom grupom likova iz DRAGON BALL-a.

Datum izlaska: 13.01.2023