Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Crime Boss: Rockay City PS5

23,99

Rockay City. Uspješna metropola s uzbuđenjem koje bruji od pješčanog zaljeva do visokih nebodera. Ali izvan glamura, postoji žestoki rat za teritorij koji bjesni…

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Nakon pada prethodnog zločinačkog bossa, otvoreno je mjesto za novog kralja Rockay Cityja – ali niste samo vi ti koji se borite za prijestolje. Odaberite svoju posadu na temelju njihovih vještina i stručnosti i izvršavajte odvažne misije s nadom da ćete otići s novcem, travnjakom i, naposljetku, krunom.

Provjerite jeste li povezani
Rockay City ne samo da izgleda i osjeća se kao 90-e, tamo ćete pronaći i nekoliko poznatih lica. Od karizmatičnog Travisa Bakera (Michael Madsen) i njegovog tima planera i voditelja (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover i Damion Poitier), do suparničkih šefova bandi (Danny Trejo i Vanilla Ice) i pravednog šerifa Norrisa (Chuck Norris) : nije važno što znaš, nego koga znaš.

Držite svoje prijatelje blizu
Krađa svega, od novca i droge, do neprocjenjivih artefakata, zabavnija je sa suučesnicima. Uskočite u PVE co-op multiplayer i prihvatite uzbudljive udarce i pljačke s do četiri igrača. Ako ne uspijete, otići ćete praznih ruku, ali uspijete i bit ćete bogato nagrađeni.

A vaše neprijatelje bliže
Igrajte kao Baker u kampanji za jednog igrača dok on gradi svoje carstvo koristeći strategiju, lukavost i malo vatrene moći za izvođenje pljački i preuzimanje teritorija od suparničkih bandi. No pobijediti u ratu za teritoriju neće biti lako – između Dollar Dragona, Hiela i Khana koji pokušavaju preuzeti grad za sebe i šerifa Norrisa koji vas sve želi spriječiti u vašem naumu, ova laka odmetnička kampanja jednako će nagraditi i kazniti .

Najbolja osveta je veliki uspjeh
Ovo nisu samo bezimeni razbojnici – ovo su stvarni ljudi, sa stvarno velikim problemima. Istražite kako su Cracker, Jupiter, Wiz i družina završili u Rockay Cityju i pomozite im da obave različite poslove kako bi se vratili na vrh. Svaka priča sastoji se od više misija, što vam omogućuje da u potpunosti iskusite njihov zločinački život.