Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Company of Heroes 3: Console Launch Edition

47,50

Legendarna strateška serija Company of Heroes vraća se s trećim dijelom! Company of Heroes 3 je najveći i najbolji paket strategije, akcije i taktike svjetskog rata. Sudjelujte u velikim bitkama u stvarnom vremenu, zatim preuzmite ulogu generala i odredite smjer kampanja. Ovdje se svaka odluka računa!

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Porazite svoje protivnike kontrolirajući četiri potpuno različite frakcije. Zapovijedajte kopnenim, zračnim i pomorskim jedinicama, gradite opskrbne rute na novim kartama koje se dinamički mijenjaju. Ovdje ne postoje dva ista igranja! Dovršite kampanju velikih razmjera, isprobajte se protiv stroja u Skirmish načinu rada ili marširajte protiv drugih igrača u online igri za više igrača. Uživajte u kinematografskim pripovijedanjima, neispričanim pričama s mediteranskog bojišta i destruktivnim okruženjima sljedeće generacije oživljenim zahvaljujući Relic-ovom potpuno novom Essence Engineu.

U Company of Heroes 3, nagrađivane, popularne osnove igranja susreću se s novim taktičkim rješenjima. Ovo je najdublje strateško iskustvo dosad, u kojem možete kontrolirati više jedinica nego ikad prije, u potpuno novim krajolicima. Napadajte neprijatelja u prijevojima Italije, na prekrasnim plažama ili na obali Sjeverne Afrike. Trebat će vam različite taktike u planinama i različite taktike u obalnim gradovima. Iskoristite teren i iskoristite svoju poziciju! Na ovom novom bojnom polju, izviđanje i promišljeno razmišljanje razlika su između pobjede i poraza.