Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Anno 1800 Console Edition PS5

24,50 (184,60 kn)

Prvi put u 25 godina, temeljna igra Anno lansirana je na konzolama. S više od 2,5 milijuna igrača, najbrže prodavana igra cijele franšize Anno 1800 bit će objavljena 16. ožujka 2023. na PlayStation 5.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Anno 1800 je strateška igra koja daje igraču priliku pokazati svoje vještine vođenja: izgraditi ogromne metropole, postaviti učinkovite i profitabilne logističke mreže, kolonizirati novi egzotični kontinent, unajmiti ekspedicije na četiri strane svijeta i dominirati njihovim protivnike diplomatski, komercijalno ili vojno.

Razvijen od strane istog studija koji stoji iza izvorne PC verzije igre, Ubisoft Mainz, Anno 1800 Console Edition će igračima ponuditi potpuno Anno iskustvo s potpuno redizajniranim korisničkim sučeljem i kontrolama, koje pokreće sljedeća generacija konzola.

“Anno 1800 velika je priča o uspjehu studija i 25-godišnjeg brenda Anno. Popularnost i uspjeh igre na osobnom računalu dali su nam priliku da razvijemo konzolnu verziju igre, zahvaljujući snazi sljedeće generacije konzola. Dovođenje naše najuspješnije igre Anno na konzole prava je prilika za nas da omogućimo novim igračima da po prvi put otkriju našu nagrađivanu igru i pridruže se našoj nevjerojatnoj zajednici.” rekao je Stéphane Jankowski, izvršni producent.