Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Sonic Superstars PS4

25,99

Nova uzbuđenja. Klasičan osjećaj.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Pustolovina kroz mistične Northstar Islands u ovoj potpuno novoj verziji klasične 2D Sonic akcijske platforme velike brzine. Igrajte kao Sonic, Tails, Knuckles i Amy Rose i iskoristite potpuno nove Emerald moći da se krećete i napadate na nove dinamične načine. Krećite se prekrasnim, nikad prije viđenim okruženjima solo ili s do 3 druga igrača i spriječite dr. Eggmana, Očnjaka i novog tajanstvenog protivnika da pretvore divovske životinje s otoka u Badnike prije nego bude prekasno!

 

– Novi Spin on a Classic: 2D Sonic brza bočna platforma za akciju koju poznajete i volite, ponovno osmišljena s potpuno 3D grafikom, novim moćima i sposobnostima, potpuno novom postavkom i novim načinima igranja! Nikad prije niste ovako igrali klasičnog Sonica!

– Igrajte kao vaši omiljeni likovi: birajte između Sonica, Tailsa, Knucklesa i Amy Rose i iskoristite njihove jedinstvene sposobnosti da prokrčite put preko Northstar Islands dok se utrkuju kako bi porazili dr. Eggmana, koji se udružio sa starim neprijateljem, Fangom.

– Iskoristite moć smaragda kaosa: množite se, preplivajte vodopade, mijenjajte oblik i više s moćima smaragda kaosa.

– Više prijatelja, više zabave: Po prvi put ikada u Sonic igri, igrajte kroz cijelu kampanju s do 3 druga igrača s upadanjem i izbacivanjem lokalne suradnje za 4 igrača.

 

Datum izlaska: 31.12.2023.