Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Saints Row – Criminal Customs Edition PS4

59,59

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dobrodošli u Santo Ileso, živopisni izmišljeni grad u srcu američkog jugozapada. U ovom svijetu kojim vladaju bande, skupina mladih prijatelja kreće u vlastiti zločinački marš i penje se na sam vrh piramide utjecaja. U ulozi budućeg vođe grupe, vi i vaši prijatelji ćete osnovati Saintea i boriti se protiv drugih bandi kako biste kontrolirali Santo Ilesa. Saints Row je priča o brzorastućem poslu, samo što je ovaj posao kriminal. Doživjet ćete najbolju i najveću open world igru do sada, punu popratnih zadataka i bombastičnih ekspedicija u kojima ćete pucati, voziti i kliziti kroz zrak. Potpuno ćete prilagoditi vanjštinu sebe, svojih vozila i suradnika, sudjelovati u divljim utrkama i epskim streljačkim okršajima te pratiti originalnu priču. Tu je i ugrađena opcija za suradnju na kampanji s prijateljem, gdje se možete pridružiti i napustiti zabavu u bilo kojem trenutku.

  • Rođenje bande The Saints: igrat ćete bombastičnu akciju, punu kriminala, vrhunskih scena i karakterističnih iznenađenja u kojima humora ne nedostaje.
  • Otkrijte čudesni divlji zapad: uđite u najveći i najbolji open world do sada, koji se sastoji od devet područja i okružen je ogromnom pustinjom.
  • Izgradite kriminalno carstvo: zauzet ćete grad, boriti se protiv neprijateljskih frakcija i vladati ulicama.
  • Brojno oružje: revolveri, bazuke i oružje iz blizine koje omogućuje brutalne udare. Sve se može prilagoditi.
  • Kopnenim i zračnim putem: trčite gradom i prirodom u jednom od brojnih automobila, motocikala, aviona, helikoptera, hovercrafta, kartinga, pa čak i u krilatom odijelu.
  • Prilagodite praktički sve: stvorite vođu prema svojim željama. Možete promijeniti gotovo sve, uključujući oružje i vozila.
  • Besprijekorna suradnja: možete se pridružiti prijateljskoj zabavi u bilo kojem trenutku i obrnuto. Možete raditi s njima ili ih ismijavati.