Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Resident Evil 4 Steelbook Edition PS4

66,23

Obožavatelji i novopridošlice podjednako mogu uživati ​​u novom i poznatom, kako RE Engine unaprijeđuje dizajn i kreativni smjer izvorne igre!

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Resident Evil™ 4 pridružuje se Leonu S. Kennedyju šest godina nakon njegovih paklenih iskustava u biološkoj katastrofi Raccoon Cityja. Njegova nenadmašna odlučnost uzrokovala je da bude regrutiran kao agent koji odgovara izravno predsjedniku Sjedinjenih Država. S iskustvom višestrukih misija na leđima, Leon je poslan spasiti predsjednikovu nedavno otetu kćer. Leon je prati do zabačenog europskog sela, ali nakon prvog kontakta otkriva da lokalno stanovništvo obuzima nerazuman žar. Kao naslov koji je postavio standard za kasniju Resident Evil™ franšizu, originalni Resident Evil™ 4 uveo je kameru u trećem licu u dugotrajnu seriju, koja je isporučena u više od 127 milijuna primjeraka diljem svijeta otkako je prvi naslov debitirao 1996. .

Sada se ova ponovno osmišljena priča o preživljavanju u suočavanju s ogromnim terorom vraća kako bi pružila vizualno zapanjujuće moderno iskustvo igranja koje je vjerno obećanjima izvornog izdanja. Mnogi članovi tima iz produkcije najprodavanijeg i hvaljenog Resident Evil™ 2 u 2019. također se vraćaju kako bi dublje pronikli u bit Resident Evil 4.

ZNAČAJKE:

  • Probudite klasik – Resident Evil 4 čuva bit izvorne igre, sada rekonstruirane korištenjem Capcomovog vlasničkog RE Enginea za pružanje realističnih vizualnih prikaza i dodatne narativne dubine kultne priče koja nije bila moguća u vrijeme originalnog izdanja.
  • Modernizirano igranje – Tim iz Resident Evil 2 iz 2019. vraća se kako bi nadogradio moderni pristup serije survival hororu. Upustite se u bjesomučnu borbu sa seljanima Ganadosa, istražite europsko selo zahvaćeno ludilom i rješavajte zagonetke za pristup novim područjima i skupljajte korisne predmete za stalnu borbu Leona i Ashley za preživljavanje.
  • Neodoljive horde – suočite se s hordama bijesnih neprijatelja koji prijete da će svladati Leona s još raznolikijim metodama napada nego u izvornom izdanju.
  • Preživjeti na oštrici noža – Godine intenzivnog treninga naučile su Leona novim načinima korištenja noža, pomažući u izjednačavanju izgleda protiv neumoljivog napada neprijatelja. Parirajući neprijateljske napade, možete izbjeći štetu i izbjeći napadajuće neprijatelje koji žele zgrabiti Leona i zadržati ga na mjestu. Pametno upotrijebite noževe kako biste izvršili precizne završne poteze na ranjivim neprijateljima, pa čak i upotrijebite element iznenađenja da tiho otklonite neprijatelje koji ništa ne sumnjaju prije nego što vam se noževi polome.
  • Nanovo zamišljena priča – Resident Evil 4 podiže ključne osjećaje usamljenosti i straha od neprijatelja zaslijepljenih fanatizmom izvornog izdanja, dok pruža nijansiranije prikaze motivacije likova i odnosa koji su definirali ikonu horora preživljavanja iz 2005. godine.
  • Sofisticirani vizualni prikazi – Izgrađen na Capcomovom RE Engineu, Resident Evil 4 pruža fotorealistične vizualne prikaze koji oduzimaju dah u 4K, zajedno sa zadivljujućim osvjetljenjem i objedinjenim sjenama za stvaranje bliske, intenzivne atmosfere.
  • Pričvršćena na boku – Vraća se kultna torbica za pričvršćivanje i sada Leonu omogućuje izradu streljiva povrh upravljanja predmetima i resursima. Također ima nove mogućnosti prilagodbe izvan proširene pohrane, uključujući nove boje i privjeske.
  • Dobre stvari u ponudi – Omiljeni likovi obožavatelja i sustavi igranja vraćaju se s ažuriranjima kako bi omogućili značajniji izbor igrača. Trgovac oružjem će i prodavati i prilagođavati oružje, uz ponudu načina za razmjenu dragulja koje ste prikupili za različitu robu.