World War Z: Aftermath Ps4

259,00kn

1 na zalihi

Kategorije: , ,

Opis

World War Z: Aftermath vrhunski je co-op zombi shooter inspiriran istoimenim filmom. Nastavak je to debija koji je impresionirao više od 15 milijuna igrača. Preusmjerit ćete tok apokalipse zombija i na konzolama i na osobnim računalima, bez ograničenja u suradnji između igrača na različitim sustavima. S hordama izgladnjelih zombija borit ćete se s tri suigrača ili igrati na novim lokacijama diljem svijeta i u svježim epizodama priča. Vratite čovječanstvo kontroli Vatikana i pridružite se borcima za Rusiju.

Nove priče iz rata sa zombijima:

u potpuno novim misijama priča vratit ćete kontrolu nad Vatikanom i pridružiti se borcima za Rusiju. U ulozi novih i starih likova i zombija uništit ćete igrače novim hicima iz blizine, jedinstvenim pokretima i vještinama te zamahivanjem dva oružja odjednom, čak i hladnog. Ubit ćete nova čudovišta na groblju, uključujući horde krvoločnih štakora zbog kojih je teško ostati hladan.

Sljedeća generacija zombi hordi:

u novom načinu rada Horde XL naići ćete na sve opsežnije i zahtjevnije valove zombija s neopisivom količinom hodajućih leševa. Način rada Horde XL stići će na konzole u besplatnom update-u nakon objavljivanja.

Duboko napredovanje i nova perspektiva:

ovaj put možete igrati iz prve perspektive i unaprijediti se u osam profesija, među kojima je i potpuno novi Vanguard. Svatko ima svoje vještine i pristup. Možete prilagoditi oružje i sudjelovati u uvijek novim dnevnim misijama s posebnim postavkama koje doprinose dodatnim nagradama.

Datum izlaska: 21.09.2021

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “World War Z: Aftermath Ps4”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *