Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

New Joe & Mac Caveman Ninja Limited Edition PS4

27,99

Dobrodošli u prapovijesnu džunglu! Putovanje u daleku prošlost, kada je “Rock & Roll” bio samo kamenje, a “Fast food” večera koju niste mogli uhvatiti.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

2 pećinska tipa po imenu Joe & Mac žive u mirnom i hladnom selu. Bilo je cool, sve dok lažna skupina neandertalaca nije ugrabila sve žene u selu. Sada je na Joeu i Macu da ih sve spase i bore se protiv smrtonosnih dinosaura i biljaka mesožderki u ovoj ludoj i šarenoj akcijskoj platformi iz vremena Jure, s potpuno redizajniranom grafikom! HD verzija ove poznate arkadne igre i dalje je zabavna i neobična, ali i duža, bolja, brža i jača…

POTPUNO NOV DIZAJN: Doživite potpuni i vjerni remake originalne arkadne igre s novom grafikom, novim zvukovima i boljom kontrolom za iskustvo bez presedana.

Značajke:

  • Novi modovi: 2 moda su na izborniku, arkadni mod (Remake) i prošireni mod koji će vam donijeti dulje iskustvo igranja.
  • Putujte s prijateljem: jedan pretpovijesni tip možda neće biti dovoljan, zamolite prijatelja da se igra s vama kako biste podijelili jaču avanturu.
  • Nove značajke u novim modovima: način treninga, način jurnjave sa šefom, način napada na bodove i, za igranje brže nego ikad, način brze vožnje!
  • SVE ove značajke čine smiješnu, šarenu i neobičnu igru, koja je izazovna i puna sadržaja!
  • T-Rex izdanje uključuje osnovnu igru, 2 lista naljepnica, 3D privjesak za ključeve i karte za razmjenu!