Mass Effect Legendary Edition Ps4

499,00kn

Dostupno uz narudžbu

Kategorije: , ,

Opis

Jedna osoba je sve što stoji između čovječanstva i najveće prijetnje s kojom se ikad suočila. Oživite legendu o zapovjedniku Shepardu u visoko hvaljenoj trilogiji Mass Effect uz Mass Effect ™ Legendary Edition. Uključuje osnovni sadržaj za jednog igrača i preko 40 DLC-a iz igara Mass Effect, Mass Effect 2 i Mass Effect 3, uključujući promotivno oružje, oklope i pakete – remasteriran i optimiziran za 4K Ultra HD.

REMASTER SADRŽAJ

Preuzmite zapovjedništvo nad Normandijom, okupite svoju posadu i pripremite se za nezaboravnu avanturu u visoko cijenjenoj franšizi. Igrajte kroz jedno igračko iskustvo u sve tri igre Mass Effect trilogije, uključujući preko 40 DLC-a, promo oružje, oklope i pakete.

DODATNE ZNAČAJKE I POBOLJŠANJA

Oživite kinematografsku sagu u zapanjujućem 4K s poboljšanom vizualnošću, teksturama i modelima. Uključujući moderna grafička poboljšanja, ažurirano korisničko sučelje i još mnogo toga.

POBOLJŠANJA MASS EFFECT 1

Iskusite sve što vam se sviđa u prvoj igri Mass Effect, sada s poboljšanim nišanjenjem, kontrolama ekipe i kamerama. Čemu se još morate veseliti? Pa, recimo da istraživanje u Maku nikada nije bilo zabavnije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mass Effect Legendary Edition Ps4”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *