Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

John Wick Hex Ps4

19,78

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Postanite Baba Yaga!

John Wick Hex brza je strateška igra orijentirana na akciju koja vas tjera na razmišljanje i štrajk poput Johna Wicka, profesionalnog ubojice kritičke filmske franšize. Stvoren u uskoj suradnji s kreativnim timovima koji stoje iza filmova, John Wick Hex šah je u borbenoj koreografiji oživljen kao video igra, snimajući stil pištolja fu s potpisom serije, istovremeno proširujući njezin svemir priče. Igrači moraju donositi brze odluke i birati svaku akciju i napad koji čine, cijelo vrijeme uzimajući u obzir njihove neposredne troškove i posljedice.

Uz jedinstvenu mješavinu strateške vremenske akcije, John Wick Hex bilježi dojam taktičke borbe iz filmova i briše granicu između žanra strategije i akcijske video igre. Učinite dobro i napredujte u načinu glavne priče da biste otključali novo oružje, opcije odijela i lokacije. Svako oružje mijenja taktiku koju ćete koristiti i način na koji ćete igrati. Streljivo je konačno i realistično simulirano, zato vremenom obnavljajte i maksimalno iskorištavajte oružje koje čistite na poslu.

Doživite originalnu novu priču smještenu prije događaja u filmovima u kojoj se John vidi u očajničkoj misiji da spasi Winstona i Charona od opasnog novog protivnika koji traži njegovo prvorodstvo. Ovu priču oživljavaju glasovni talenti svjetske klase Ian McShane i Lance Reddick, reprizirajući svoje kultne uloge iz filmova, i legenda glasovne glume Troy Baker, pridruživši se zvjezdanoj glumačkoj postavi kao istoimeni zlikovac iz igre “Hex”. John Wick Hex komplimentira stil filmova jedinstvenim grafičkim noir art dizajnom i originalnom partiturom renomiranog skladatelja Austina Wintoryja.