Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

God of War Hits Ps4

19,78

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Sa osvetom nad bogovima Olympusa iza sebe, Kratos sada živi u području nordijskih božanstava i čudovišta. U ovom oštrom, nemilosrdnom svijetu mora se boriti za opstanak, te ne samo da mora podučiti sina da čini isto… nego mora spriječiti da se grijesi iz njegove prošlosti ne ponove.
Ova zapanjujuća God of War reimaginacija kombinira sve karakteristike legendarnog serijala – brutalne epske borbe i veličanstvenu grafiku, te ih spaja sa snažnom i dirljivom pričom koja ponovno uspostavlja Kratosov svijet.

Glavne značajke:

  • Nova priča o hrabrosti – Kao mentor i zaštitnik sinu koji je odlučio zaraditi poštovanje svog oca, Kratos je suočen s neočekivanom prilikom da svlada bijes koji ga je dugo definirao. Preispitujući mračno nasljeđe koje je prenio svom potomku, nada se da će se iskupiti za nedostatke i strahote iz svoje prošlosti.
  • Mračniji svijet – Sa radnjom postavljenom u neobuzdanim šumama, planinama i područjima nordijske mitologije, pripremite se za izrazito novo i opasno okruženje zajedno sa novim rasponom stvorenja, čudovišta i Bogova.
  • Opake borbe – S kamerom preko ramena koja donosi akciju bliže nego ikada, borba je bliska, frenetična i nepokolebljiva. Kratosova moćna čarobna sjekira je brutalnija no ikada, kao što je i svestrani alat za istraživanje. Uvijek budite na oprezu.