Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Dark Souls Remastered Ps4

23,76

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Tada je bila vatra. Ponovno iskusite kritički hvaljenu igru ​​koja definira žanr i koja je sve pokrenula. Lijepo rekonstruiran, vratite se na Lordran u zadivljujućim detaljima visoke rezolucije pri brzini od 60 kadrova u sekundi. Dark Souls Remastered uključuje glavnu igru ​​plus Artorias of Abyss DLC.

DUBOKI I TAMNI SVEMIR – Zaronite u epski mračni fantazijski svemir pogođen padom i Prokletstvom. Istražite njegov zamršeni svjetski dizajn – prepun skrivenih prolaza, tamnica i tajni – i otkrijte njegovo duboko ukorijenjeno znanje.

SVAKI KRAJ JE NOVI POČETAK – Svaki vas playthrough iznenadi novim izazovima i neočekivanim aspektima igre. Ne kladite se da ćete igru ​​dovršiti samo jednom.

BOGATOST IGRANJA I MOGUĆNOSTI – Stotine jedinstvenih kombinacija oružja, oklopa, magije i zanatskih mogućnosti za stvaranje vlastitog načina igre i igranja.

OSJEĆAJ ZA UČENJE, GOSPODARSTVO I ISPUNJENJE – Od svojih prvih koraka do majstorstva, izgradite svoj karakter dok usavršavate svoje igračke vještine. Naučite slobodno strategizirati i iskusite nagrađujući ukus prevladavanja zastrašujućih neprijatelja.

MULTIPLAYER (DO 6 IGRAČA SA DEDICATED SERVERIMA) * – Bez obzira na to koji su motivi za igranje na mreži – suradnja ili sukob, podrška ili izdaja – među devet saveza pronaći ćete svoj pravi dom. Koju ćete odanost odabrati?