Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle PS4

26,41

Proslavite 10. obljetnicu dva kultna klasika PlatinumGamesa uz Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle! Bayonetta i Vanquish prvi će put doći na PlayStation 4 i Xbox One u ovom remasteriranom dual-paketu. 4K grafika dostupna pri 60 FPS na Xbox One X / PlayStation 4 Pro.

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

 

BAYONETTA:
Doživite genezu serije Bayonetta s kultnom klasičnom, originalnom akcijsko-avanturističkom igrom. Uznemirujuća vještica Umbra diže se iz dubine nakon pola tisućljeća u snu, ne sjećajući se svoje misteriozne prošlosti. Odmah gurnuta u bitku, ona mora pobijediti svoje nebrojene neprijatelje da sastavi istinu.

Iskoristite Bayonettin arsenal vještina, uključujući prebacivanje u razne životinjske oblike, prizivanje demona kosom i vježbanje njezinog vladanja oružjem. U ovoj opako šarmantnoj akcijskoj pustolovini režite, pucajte i otvorite vatru na horde nebeskih neprijatelja.

VANQUISH:
Vraća se hit znanstveno-fantastična pucačina! Prenaseljena Zemlja koja se guši pod ograničenim resursima traži Providence, svemirsku koloniju na solarni pogon za podršku. Kad Providence iznenada preuzme pobunjena skupina i njegova se tehnologija koristi za devastaciju gradova, na posebno obučenoj jedinici svemirskih marinaca je da povratite koloniju.

Opremljen BLADE-om, eksperimentalnim oružnim sustavom koji može skenirati, kopirati i spasiti do tri postojeća oružja, svemirski agent DARPA-e Sam Gideon mora se infiltrirati u Providence, pobijediti legije budućih tehnoloških neprijatelja i onemogućiti odašiljač energije koji prijeti životu na Zemlji.

https://www.youtube.com/watch?v=1PK1naehK5U