Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Armored Core VI: Fires of Rubicon – Launch Edition PS4

42,99

U ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON, igrači će sastaviti i upravljati vlastitim mechom s 3D manevarskim mogućnostima kako bi se slobodno kretali kroz trodimenzionalne brze misije. Prihvatite teške izazove i nadvladajte svoje neprijatelje dinamičnim pokretima koji u potpunosti iskorištavaju borbu iz daljine i iz prsa. Igrači mogu uživati ​​u raznim akcijama koje se istinski mogu realizirati samo s mechovima.

2 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dinamične, svesmjerne bitke
Igrači će upravljati svojim mehom u brzim, svesmjernim borbama, koristeći prednosti masivnih pozornica i pokretljivosti svog meha na zemlji i u zraku kako bi osigurali pobjedu.

Prilagođeni dijelovi za individualne borbene stilove
Prilagodite dijelove Armored Core tako da odgovaraju velikom izboru stilova igre. Odabir različitih dijelova ne samo da mijenja napade mehanizma, već također izravno utječe na njegovo kretanje i stil bitke, tako da se svakoj misiji može pristupiti s jedinstvenom strategijom mehanizma.

Uzbudljive bitke šefova
Primijenite široku paletu ofenzivnih i obrambenih taktika na blizinu i na velike udaljenosti kako biste uništili moćne neprijateljske šefove.