Ark: Survival Evolved PS4

31,72 (238,99 kn)

Pripremite se za vrhunsku avanturu na temu dinosaura – sada možete odvesti svoje pleme bilo gdje, kod kuće ili u pokretu! Zaglavljeni na tajanstvenom prapovijesnom otoku, morate istražiti njegove ogromne biome dok počinjete loviti, žetvu, izrađivati alate, uzgajati usjeve i graditi skloništa kako biste preživjeli.

Dostupno uz narudžbu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Pripremite se za vrhunsku avanturu na temu dinosaura – sada možete odvesti svoje pleme bilo gdje, kod kuće ili u pokretu! Zaglavljeni na tajanstvenom prapovijesnom otoku, morate istražiti njegove ogromne biome dok počinjete loviti, žetvu, izrađivati alate, uzgajati usjeve i graditi skloništa kako biste preživjeli. Koristite lukavost i vještinu za ubijanje, ukroćivanje, uzgoj, pa čak i jahanje dinosaura i drugih primitivnih zvijeri koje žive na “ARKU”. Unaprijedite svoju tehnologiju od primitivnih kamenih alata do laserskih topova montiranih na T-Rexu dok se grupirate s tisućama igrača na mreži ili uživate u solo doživljaju.

Uživajte u novom načinu postavki za jednog igrača u ARK -u, koji ubrzava zaradu XP -a, izradu, kroćenje dinosa i više. Ukupna težina igre također je promijenjena za solo igrače, a s ovim novim postavkama, kretanje u avanturu za jednog igrača u svijetu ARK-a glatko je i ugodnije iskustvo za igrače koji vole ići sami!