Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Aliens: Dark Descent PS4

23,99

U Aliens: Dark Descent, zapovijedaj odredom prekaljenih kolonijalnih marinaca da zaustave zastrašujuću epidemiju Xenomorph na mjesecu Lethe. Strateški vodite svoje vojnike u borbi u stvarnom vremenu protiv kultnih Xenomorph-a, odmetnutih operativaca iz nezasitne Weyland-Yutani Corporation i niza zastrašujućih stvorenja novih u franšizi Aliena.
Vi ste zapovjednik. Oni su vaše oružje.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Možete li vi i vaša ekipa zaustaviti epidemiju prije nego što bude prekasno?

• Suočite se u uzbudljivoj originalnoj Alien priči protiv legendarnih Xenomorph stvorenja u rasponu od Facehuggera do Pretorijanaca, Alien Queens i mnogih drugih, uključujući odmetnute ljudske komandose i potpuno novu prijetnju jedinstvenu za ovu Alien priču.

• Strateški vodite i mijenjajte taktiku odreda od misije do misije, pažljivo upravljajući zdravljem, resursima i razumom svojih vojnika, kako biste izbjegli trajne gubitke tima i mentalne slomove.

• Kreirajte jedinstvene staze za preživljavanje u postojanom svijetu, otkrivajući prečace, stvarajući sigurne zone i postavljajući praćenje kretanja kako biste ostali korak ispred ovih stvorenja.

• Okupite i povećajte razine sastava sastavljenih od 5 početnih klasa marinaca, s desecima specijalizacija, jedinstvenih sposobnosti i oružja.