Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Master Detective Archives: RAIN CODE Switch

35,99

Kanai Ward, grad kiše, zahvaćen je bezbrojnim neriješenim misterijama. Istražite grad u potpuno 3D okruženju i pronađite ključeve rješenja koji će pomoći u rješavanju slučajeva

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Istražujte slučajeve zajedno s vrhunskim detektivima
Yuma i Shinigami rade s glavnim detektivima iz Svjetske detektivske organizacije, skupinom posvećenom rješavanju slučajeva.

Svaki glavni detektiv ima nadnaravnu sposobnost poznatu kao forenzička snaga. Koristeći te sposobnosti, sposobni su prikupiti činjenice i tragove izvan dosega obične osobe. Oponašajte tipove tijela i glasove uz Prerušavanje. Otkrijte otkucaje srca i šaputanje uz Audial Aptitude. Svjedočite prošlim mjestima zločina uz Postcognition. Ove se sposobnosti mogu podijeliti s Yumom pod pravim uvjetima. Iskoristite ih kako biste se približili rješavanju slučaja.

Amaterasu Corporation
Amaterasu Corporation je megakorporacija koja kontrolira Kanai Ward. Svjetsku detektivsku organizaciju vide kao svog neprijatelja. Duboko povezani s neriješenim slučajevima, koriste svoj golemi utjecaj da izmišljaju činjenice ili ih prikrivaju kada im to nije zgodno te stvaraju prepreke da se istina ne otkrije.