Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Super Mario Party Switch

51,97

Okrenite sreću na svoju stranu protiv protivnika dok se utrkujete na tablici kako biste skupili najviše zvjezdica u izvornom načinu društvene igre za četiri igrača serije Mario Party—sada s novododanim igranjem na mreži. Pridružite se punom ludilu s prijateljima i obitelji !

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

  • Zabavite se uz 80 mini igara!

Bilo da okrećete pedale na triciklima, okrećete meso ili tko zna što još, koristit ćete Joy-Con™ kontrolere na pametne načine u 80 divljih mini igara. Neki su za svakog igrača posebno, drugi su 2 na 2 ili čak 1 na 3! Postavite privatnu sobu i igrajte svoje favorite i uživajte u prijateljskom natjecanju s prijateljima na mreži.

  • Zabava za svakoga!

Bilo da igrate solo ili s prijateljima, postoji način za svaku zabavu. Naizmjenično bacajte kockice i utrkujte se po ploči u Mario Party modu za 4 igrača ili se udružite za Partner Party. Putujte stazom od 80 izazova u mini igricama u načinu Challenge Road za jednog igrača. Drugi načini poput kooperativnog River Survivala i Sound Stagea temeljenog na ritmu pružaju još više obrata putem lokalnog igranja. U igrici Super Mario Party ima zabave za sve.