Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Trinity Trigger Switch

31,99

Zakoračite u svijet Trinity Triggera, potpuno nove akcijske igre uloga koja kombinira izgled i dojam kultnih RPG-ova iz 90-ih s modernim naglaskom na brzu, prilagodljivu borbu.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Zakoračite u svijet Trinity Triggera, potpuno nove akcijske igre uloga koja kombinira izgled i dojam kultnih RPG-ova iz 90-ih s modernim naglaskom na brzu, prilagodljivu borbu. Kao Cyan, mladić kojeg su bogovi opteretili plaštem Ratnika Kaosa i neizbježnim okršajem protiv Ratnika Reda, igrači će krenuti u veliku avanturu kako bi prkosili sudbini i spasili Trinity. Cyana i njegove drugove Elise i Zantisa prate čudna stvorenja poznata kao Triggers koja se mogu transformirati u osam vrsta oružja, a igrači se mogu slobodno prebacivati između tri lika kako bi implementirali solo strategiju borbe ili se udružiti s do dva prijatelja za lokalnu igru.

Zajedno će ispisati novu sudbinu…

Ovladajte oružjem bogova:
Riješite zagonetke i pobjeđujte neprijatelje sami ili s prijateljima u lokalnoj zadruzi dok prolazite kroz tamnice svake Arme, kule napravljene od palog oružja bogova.

Potražite misterije Trinitya:
Otkrijte skrivene prolaze istražujući svaki djelić raznolikih bioma Trinitije. Razgovarajte s građanima za tragove za otkrivanje strogo čuvanih tajni koje se čuvaju u ovim šumama, pustinjama, snježnim poljima i još mnogo toga.

Promijenite tijek borbe:
Stručno koristite Weapon Wheel u bitci za promjenu između osam vrsta oružja u hodu. Svaki neprijatelj ima slabost – pronaći je i iskoristiti je ključ pobjede.

Generacijski RPG ep:
Trinity Trigger inspiriran je kultnim RPG-ovima prošlih godina, ali njegovo pristupačno i nagrađujuće igranje uključuje moderne procvate kako bi ga učinilo novom uzbudljivom avanturom za igrače svih uzrasta.