Akcija!

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD NSW

429,00kn 359,00kn

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Svjedočite podrijetlu Master Sworda u Legendi o Zeldi: Skyward Sword HD za Nintendo Switch. Izvorno objavljena na Wii 2011. godine, ovaj klasični quest optimiziran je za Nintendo Switch s glatkijim kontrolama kretanja, kao i novo dodanim kontrolama gumba.

Prikazujući najraniju priču na vremenskoj traci Legenda o Zeldi, Link mora putovati između svijeta iznad oblaka i velike nepoznanice dolje u potrazi za svojom prijateljicom iz djetinjstva, Zeldom. Naoružan svojim pouzdanim mačem i štitom, Link će se suočiti s moćnim neprijateljima, rješavati nezgodne zagonetke i vinuti se nebom na vrh ogromne ptice zvane Loftwing u ovoj epskoj avanturi.

Kada igrate s dva Joy-Con kontrolera, oni postaju vaš mač i štit. Zamahnite desnim Joy-Conom kako bi Link zamahnuo mačem u igri, a lijevim Joy-Conom podignite svoj štit za blokiranje neprijateljskih napada. Fizički pokreti poput ovih mogu se koristiti i za korištenje različitih alata i predmeta, kao što su luk i strijela ili bacanje bombi.

Po prvi puta ovu avanturu možete igrati i pomoću kontrola na tipkama, što omogućuje igranje igre u ručnom načinu rada ili na Nintendo Switch Lite. Kada upotrebljavate ovu kontrolnu shemu, mačem Linka možete upravljati jednostavnim naginjanjem desne kontrolne palice u odabranom smjeru.

Datum izlaska:  16.07.2021

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “The Legend of Zelda: Skyward Sword HD NSW”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *