Rune Factory 5 Switch

379,00kn (50,30 €)

1 na zalihi

Kategorije: ,

Opis

U uspavanom pograničnom gradu Rigbarthu odvijaju se misteriozni događaji koji utječu na rune koje upravljaju ravnotežom između čovječanstva i prirode… Kao najnoviji ‘’ Ranger ‘’ za mirovnu organizaciju, SEED, zaštitite pogranični grad okupaljenjem nasilnih čudovišta sa svojim službenim pečatom uroka koji je izdao SEED. Kad niste u misiji, surađujte s ljudima iz Rigbartha kako biste pomogli gradu da procvjeta kroz poljoprivredu, festivale I prijateljstva! Međutim kako se ravnoteža mira počinje mijenjati, dolazi vrijeme da se dokažete. Udružite se s građanima i upustite se u veliku avanturu kako biste razotkrili misterij koji zadesi zemlju, prigrlite svoju unutarnju moć da zaustavite silazak kaosa.

  • Brza akcijska RPG borba – Upustite se u veliku, živahnu divljinu s prijateljima iz Rigbartha uz Vas da otključate snažne i elegantne napade vezama koji potiču timski rad i strategiju.
  • Fantasy farming podignut na novu razinu – Ukrotite čudovišta koja će Vam služiti kao pomoćni poljoprivrednici dok uzgajte širok izbor usjeva na leđima zmajeva!
  • Opustite se u svom novom domu – Odvojite vrijeme za svoju avanturu i uživajte u nježnom tempu gradskog života. Natječite se u natjecanjima kuhanja, izradi svega i svačega, ribolovu ili pozovite svoju dragu da Vam se pridruži u promatranju zvijezda tijekom jednog od Rigbarthovih brojnih sezonskih festivala.
  • Pronađite svoju posebnu osobu – Stvorite prijateljstva i upoznajte kandidate za brak u Rigbarthu dovršavajući njihovu jedinstvenu priču. Zaljubite se, postavite pitanje i čak zasnujte obitelj!

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rune Factory 5 Switch”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.