Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

MotoGP 23 Switch

42,35

Osjećaj utrkivanja rame uz rame s najhvaljenijim MotoGP prvacima ponovno se vraća na stazu, s novim poglavljem prepunim uzbudljivih novih značajki i baš kao što postoji samo jedan vozač koji će na kraju osvojiti prvenstvo, tako postoji samo jedna službena MotoGP videoigra!

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Glavne značajke:

  • NOVA KARIJERA ZA OTKRIVANJE: Vaš krajnji cilj mogao bi i dalje biti isti: penjanje na ljestvici od Moto3 do Moto2 do Olimpa MotoGP-a, ali način na koji možete odabrati put svoje karijere potpuno je redizajniran kako bi vam pružio najrealističnije i najosobnije iskustvo ikada. Odnos s drugim vozačima igrat će glavnu ulogu: suparništva mogu stvarno utjecati na utrku i naposljetku na vašu karijeru, stoga obratite pozornost na novu virtualnu platformu društvenih medija unutar igre… i čuvajte leđa! I baš kao u stvarnom životu, ključni trenuci mogu iznenada potaknuti vašu karijeru: ovo su nove prekretnice, prečaci za brže kretanje kroz različite klase s posvećenim izazovima.
  • UZBUĐENJE ZA SVAKOGA: Bilo da ste vješt, iskusan vozač ili ste prvi put na 2 kotača, MotoGP 23 zna kako učiniti vaše iskustvo uvijek ugodnim i motivirajućim. Novi Neural Aid System dizajniran je za analizu vaše izvedbe i pruža vam podršku u stvarnom vremenu pri upravljanju, kočenju i ubrzanju. Namjenski vodiči omogućit će vam dubinsko istraživanje specifičnih aspekata igre. A zatim, nastavite graditi svoje samopouzdanje ili usavršavajte svoj stil u prestižnoj MotoGP™ akademiji, kako biste naučili sve trikove da postanete prvak.
  • SVE SE MOŽE PROMIJENITI: Laka borba nikad nije donosila velike pobjede. Dakle, ako ste spremni za izazov, svidjet će vam se nova značajka Dynamic Weather! Donijet će najvišu razinu nepredvidivosti u igri, sa suhom utrkom koja se brzo može pretvoriti u mokri kaos. Maksimalno iskoristite novo pravilo Flag-to-Flag da zamijenite svoje motore i ostvarite stratešku prednost nad svojim suparnicima! Kad se sve može promijeniti, vrijeme je sve!
  • NAPRAVI GA PO SVOM: Vaš osobni stil ne pokazuje se samo u načinu na koji vozite, on također blista kroz izgled koji odaberete! Dakle, oslobodite svoju kreativnost i pokažite svoj stil s beskrajnim mogućnostima koje nude naši moćni grafički uređivači!
  • UTRKA BEZ OGRANIČENJA: Da biste dokazali da ste najbolji, morate izazvati svakoga. Pa, sada možete. MotoGP 23 nudi punu cross-play* za natjecanje s drugim igračima bez obzira na njihovu platformu i generaciju konzole. A kada je konkurencija u istoj prostoriji s vama, način Split-Screen pomoći će vam da otkrijete tko je pravi kralj kauča.

Konačno, nove rangirane utrke omogućit će vam da se suprotstavite drugim igračima iste razine vještine kako biste uživali u najintenzivnijim i najizazovnijim dvobojima!

*Crossplay dostupan između PlayStation i Xbox konzola.

*Potrebno je članstvo u PlayStation Plus za pristup online igri za više igrača.