Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

FIFA 22 NSW

43,67

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Football ™, EA SPORTS ™ FIFA 22 donosi igru ​​još bliže stvarnoj stvari s temeljnim napretkom u igranju i novom sezonom inovacija u svim načinima. Nove značajke igranja u FIFA-i 22 pružaju vam više dosljednosti između stativa s ​​golmanskim “rewrite” -om koje donosi veću smirenost najvažnijem položaju na terenu, zajedno s novom fizikom lopte, eksplozivnim sprintom koji bolje odgovara ubrzanju najbržih igrača u igri i novim napadačkim taktikama koje vam omogućava da preuzmete kontrolu nad igranjem svoje momčadi. U modu karijere ostvarite svoje nogometne snove dok stvarate i vodite najnoviji klub u slavi. VOLTA FOOTBALL vas nagrađuje za vaš njuh preuređenim malostraničnim igranjem i novim načinima igranja i napredovanja svake sezone. Okupite momčad u Pro Clubovima s poboljšanim prilagođavanjem momčadi i ažuriranim napredovanjem koje vam daje kontrolu nad razvojem vašeg Virtual Pro-a, i pozdravite neke od najupečatljivijih nogometnih igrača kao nove FUT Heroes u FIFA Ultimate Team ™ s redefiniranom strukturom natjecanja koja čini testiranje svojih vještina protiv drugih igrača pristupačniji. Bez obzira igrate, posvuda uživajte u nenadmašnoj autentičnosti s preko 17.000 igrača, 700+ momčadi i više od 30 liga, uključujući UEFA-inu Ligu prvaka, CONMEBOL Libertadores i potpuno novu UEFA-inu Europsku konferencijsku ligu – dostupnu samo u FIFA-i 22.

IGRANJE

Reimagined gameplay stvara temeljni napredak koji ćete osjetiti u svim načinima u FIFA-i 22. Rewrite vratara donosi više smirenja i dosljednosti na najvažnijem položaju na terenu, nova fizika lopte preispituje svako dodavanje, udarac i gol, a eksplozivni sprint omogućuje osjećate ubrzanje najbržih igrača u igri.

 

Vratar “rewrite” – Potpuno novi golmanski sustav donosi novu razinu inteligencije na zadnju liniju obrane, otključava pouzdanije zaustavljanje šuteva i pametnije donošenje odluka između stativa. U FIFA-i 22 osobnost pozicioniranja vratara preslikava različite stilove čuvara tijekom igre – predstavljajući brze reflekse stopera svjetske klase.

 

Istinska fizika lopte – Podaci iz stvarnog svijeta uvezeni u FIFA 22 podižu fiziku lopte u igri na novu razinu realizma. Podešeni parametri, uključujući brzinu, skretanje, zračni otpor, otpor zraka, trenje tla i trenje kotrljanja znače da će svaki dodir, zamka, hitac, volej, dodavanje i dribling izgledati, pomicati se i letjeti poput stvarne stvari.

 

Explosive Sprint – Nova mehanika igranja koja mijenja dinamiku pojedinačnih situacija, Explosive Sprint daje vam veću kontrolu nad ubrzanjem prilikom driblinga ili obrane. Namamite protivnike i odaberite kada ćete osloboditi svoju punu brzinu da biste pobjegli od braniča dok tjerate svoju momčad naprijed u napadu.

 

Nove taktike napada – Nove taktike napada daju vam veću kontrolu nad načinom na koji želite da vaš tim igra. Postavite svoju momčad s različitim stilovima u svakoj polovici igrališta: držite loptu u svojoj polovici i eksplodirajte u napadu brzim nakupljanjem u protivničkom, igrajte izravno iz kutije u kutiju ili poredajte u svom jedinstvenom stilu.

REŽIM KARIJERE

Proživite svoje nogometne snove u načinu karijere FIFA 22 dok stvarate klub i vodite ih od kandidata za ispadanje do globalnih divova i uživajte u preuređenom iskustvu karijere igrača koje vam nudi više načina za napredak, postizanje i uranjanje u putovanje vašeg profesionalca igra.

NOGOMET VOLTA

VOLTA FOOTBALL vraća se s više vatre po cijelom terenu i novim načinima da izrazite svoj stil i povežete se sa svojim timom na igralištima za ulični nogomet širom svijeta.

FIFA Ultimate Team

Izgradite svoju ekipu iz snova i natječite se u najpopularnijem načinu FIFA-e, s tisućama igrača koji će dodati vašem klubu i bezbroj načina za prilagodbu vašeg kluba na terenu i izvan njega. Bez obzira želite li igrati samostalno u Squad Battlesu, zajedno u FUT Co-Op-u, Online u divizijama rivala ili protiv najboljih u FUT Champions-u, FIFA Ultimate Team ™ (FUT) povezuje vas sa svijetom nogometa tijekom cijele sezone s nizom sadržaja na koje utječu stvarni nastupi i natjecanja, uključujući UEFA-inu Ligu prvaka, UEFA-inu Europsku ligu i CONMEBOL Libertadores.

 

FIFA 22 Ultimate Team redizajnira kako se natječete u rivalskim divizijama i FUT prvacima kako bi stvorio pristupačniji način za testiranje svojih vještina i napredak u odnosu na druge igrače, pruža vam još više načina da svoj klub učinite svojim vlastitim s novim dubinama prilagodbe i dalje i dalje travnjaka i predstavlja FUT Heroes – povratak nekih od najomiljenijih igrača nogometa.

 

FUT Heroes – Proslavite neke od nogometnih najupečatljivijih igrača uz FUT Heroes, nove predmete koji predstavljaju nezaboravne trenutke zbog kojih su postali omiljeni. Bez obzira radi li se o Robbieju Keaneu koji je podigao Liga kup 2008. godine ili Diega Milita u UEFA-i 2010. godine

Datum izlaska: 01.10.2021