Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition PS5

90,14 (679,16 kn)

Priča o Calu Kestisu nastavlja se u Star Wars Jedi: Survivor™, akcijsko-avanturističkoj igri trećeg lica koja obuhvaća galaksiju od Respawn Entertainmenta, razvijenoj u suradnji s Lucasfilm Games.

Dostupno uz narudžbu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Ovaj narativno vođen naslov za jednog igrača počinje pet godina nakon događaja u Star Wars Jedi: Fallen Order™ i prati Calovu sve očajniju borbu dok galaksija sve više tone u tamu. Potisnut na rubove galaksije od strane Imperija, Cal će se naći okružen novim i poznatim prijetnjama. Kao jedan od posljednjih preživjelih Jedi vitezova, Cal je prisiljen zauzeti stav tijekom najmračnijih vremena galaksije – ali koliko je daleko spreman ići da zaštiti sebe, svoju posadu i naslijeđe Reda Jedija?

Kako bi preživjeli, igrači će se oslanjati na Calov trening s proširenim popisom legendarnih Force sposobnosti, borbenih stavova i prilagodbi svjetlosnih mačeva koji se mogu kombinirati na nove i različite načine za borbu kao Jedi. Iako je Sila moćan saveznik, to možda neće biti dovoljno. Cal će morati postati kreativan i svladati nove sposobnosti, taktike, pa čak i iskoristiti okolinu oko sebe kako bi prevladao prepreke koje ga očekuju

Datum izlaska: 28.04.2023

 

Datum izlaska: 17.02.2023.