Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

LEGO 2K Drive Awesome Edition PS5

83,99

Dobrodošli u Bricklandiju, dom ogromne LEGO® avanture vožnje otvorenog svijeta. utrka bilo gdje, igrajte s bilo kim, izgradite svoje vožnje iz snova i porazite divlje trkaće rivale za željeni nebeski trofej!

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

U igri LEGO 2K Drive, vaše fantastično vozilo koje se transformira daje vam slobodu da ubrzate besprijekorno preko trkaćih staza, off-road terena i otvorenih voda. Istražite golemi svijet Bricklandije, pokažite svoje vozačke vještine i gradite vozila ciglu po ciglu!

  • VRHUNSKO LEGO ISKUSTVO VOŽNJE

Sjednite za volan i pripremite se za mnoštvo istraživanja otvorenog svijeta i uzbudljivih utrka! Uzeti
u uzbudljivom modu priče, uskočite u pojedinačne utrke ili turnire serije kupova i opustite se u mini igrama. Ovladajte umijećem driftanja, pojačavanja i korištenja pojačanja te porazite protivnike!

  • UTRKA ZA NEBESKI TROFEJ

Story mode prati vaš put od trkača početnika do slavnog prvaka dok se natječete protiv niza karizmatičnih suparnika. Sa svakom pobjedom napredovat ćete po ljestvici i boriti se sa zloglasnom Shadow Z.

  • ISTRAŽIVANJE OTVORENOG SVIJETA

Ogroman i živahan svijet Bricklandije na vama je da istražite kako vam odgovara, pun šarenila,likova i šaljivih misija. Zumirajte pokraj bujnih polja na pločniku Turbo Acresa, spustite se izvan ceste pustinjama okruga Big Butte, krstarite slikovitim vodenim putovima doline Prospecto i više.

  • OSLOBODITE SVOJU KREATIVNOST

Izgradnja vozila u garaži jednostavna je poput spajanja cigli. Konstruirajte nove automobile i krenite ispočetka, modificirajte bilo koje vozilo u svojoj kolekciji ili se opustite uz vođene gradnje, zatim provozajte se svojom kreacijom i podijelite je sa svijetom!

AWESOME EDITION:

  • An Aquadirt Racer Pack
  • a Year 1 Drive Pass (including Season 1, 2, 3 and 4 DLC packs)
  • an Awesome Bonus Pack featuring an in-game wheelie stunt driver minifigure
  • and more