Armored Core VI Fires Of Rubicon Day1 Edition PS5

68,49 (516,04 kn)

Tajanstvena nova tvar otkrivena je na udaljenom planetu, Rubicon 3. Kao izvor energije, očekivalo se da će ova tvar unaprijediti tehnološke i komunikacijske sposobnosti čovječanstva. Umjesto toga, ova tvar izazvala je katastrofu koja je zahvatila planet i okolne zvijezde u plamenu i olujama, formirajući Burning Star System. Gotovo pola stoljeća kasnije, ista se tvar ponovno pojavila na Rubiconu 3, planetu koji je sada kontaminiran i zapečaćen katastrofom. Izvanzemaljske korporacije i grupe otpora bore se oko kontrole nad supstancom. Igrač se infiltrira u Rubicon kao neovisni plaćenik i nađe se u borbi oko suštine s korporacijama i drugim frakcijama.

Dostupno uz narudžbu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dinamične, svesmjerne bitke
Igrači će upravljati svojim mehom u brzim, svesmjernim borbama, koristeći prednosti masivnih pozornica i pokretljivosti svog meha na zemlji i u zraku kako bi osigurali pobjedu.

Prilagođeni dijelovi za individualne borbene stilove
Prilagodite dijelove Armored Core tako da odgovaraju velikom izboru stilova igre. Odabir različitih dijelova ne samo da mijenja napade mehanizma, već također izravno utječe na njegovo kretanje i stil bitke, tako da se svakoj misiji može pristupiti s jedinstvenom strategijom mehanizma.

Uzbudljive bitke šefova
Primijenite široku paletu ofenzivnih i obrambenih taktika na blizinu i na velike udaljenosti kako biste uništili moćne neprijateljske šefove.

Datum izlaska: 25.08.2023.