Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5

50,30 (378,99 kn)

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Potražite svoju sreću i ostavite svoj trag na karti u zbirci UNCHARTED™: Legacy of Thieves. Otkrijte uzbudljivo kinematografsko pripovijedanje i najveći blockbuster akcijski set u UNCHARTED franšizi, prepun duhovitosti, lukavosti i vrhunskih trenutaka voljenih lopova – Nathana Drakea i Chloe Frazer.

U iskustvu koje je pružio nagrađivani programer Naughty Dog, kolekcija UNCHARTED™: Legacy of Thieves uključuje dvije hvaljene, globalne avanture za jednog igrača iz UNCHARTED™ 4: A Thief’s End i UNCHARTED™: Lost Legacy. Svaka priča ispunjena je smijehom, dramom, visokooktanskom borbom i osjećajem čuđenja – remasterirana kako bi bila još upečatljivija.

Proživite avanturu kao nikad prije uz značajke i nevjerojatnu brzinu PlayStation®5 konzole. Nagrađivana vjernost i detalji od strane programera u Naughty Dogu još su zapanjujući s poboljšanim vizualima i brzinom kadrova. Osjetite blockbuster akciju franšize UNCHARTED uz dodirnu povratnu informaciju i prilagodljive okidače DualSense™ bežičnog kontrolera.

UNCHARTED™ 4: A Thief’s End

Dobitnik više od 150 nagrada za igru ​​godine.

Nekoliko godina nakon svoje posljednje avanture, umirovljeni lovac na bogatstvo Nathan Drake prisiljen je natrag u svijet lopova. Sudbina dolazi kada Sam, Drakeov navodno mrtav brat, ponovno izroni tražeći njegovu pomoć da spasi vlastiti život i nudi avanturu kojoj Drake ne može odoljeti. Drakeova najveća avantura testirat će njegove fizičke granice, njegovu odlučnost i na kraju što je spreman žrtvovati kako bi spasio one koje voli.

U potrazi za davno izgubljenim blagom kapetana Henryja Averyja, Sam i Drake kreću u pronalazak Libertalie, gusarske utopije duboko u šumama Madagaskara – što vodi na putovanje oko svijeta kroz otoke džungle, daleke gradove i vrhove prekrivene snijegom. u potrazi za Averynim bogatstvom.

● Putnička avantura s najvećim i najdetaljnijim okruženjima u UNCHARTED franšizi

● Osobnija priča za Nathana Drakea, podizanje uloga za nagrađivano pripovijedanje Naughty Doga.

● Fluidna borba i pomicanje uz korištenje kuke za grabljenje stvaraju još dinamičnije i uzbudljivije akcijske komade.

UNCHARTED™ : Lost Legacy

Kako bi povratila drevni artefakt i zadržala ga iz ruku nemilosrdnog ratnog huškača, Chloe Frazer mora zatražiti pomoć poznate plaćenice Nadine Ross i otići u indijske Zapadne Ghate kako bi locirala Ganeshovu zlatnu kljovu. Na Chloeinom najvećem putovanju do sada, mora se suočiti sa svojom prošlošću i odlučiti što je spremna žrtvovati kako bi stvorila vlastito nasljeđe.

● Potpuno novo okruženje za avanturu na jugozapadnoj obali indijskog poluotoka, s egzotičnom mješavinom urbanog okruženja, okruženja džungle i drevnih ruševina.

● Akcijom prepuna scenografija i zadivljujuća priča koju obožavatelji očekuju od Naughty Doga i serije UNCHARTED.

● Nadovezuje se na hvaljenu igru ​​franšize UNCHARTED s ažuriranim sustavima i poboljšanjima, uključujući kinematografsku borbu, istraživanje i obilaženje zapanjujućih okruženja, složene zagonetke i još mnogo toga.